Inaktiv platsannons

Head of Content Curation i Stockholm

... Till BookBeat söker vi nu en ansvarig för Content Curation-teamet med passion för försäljningsoptimering och e-handel. Rollen innebär att ha det övergripande ansvaret för att via analytisk,...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Till BookBeat söker vi nu en ansvarig för Content Curation-teamet med passion för försäljningsoptimering och e-handel. Rollen innebär att ha det övergripande ansvaret för att via analytisk, redaktionell och kommunikativ spets presentera rätt böcker, för rätt användare, vid rätt tillfälle och på rätt sätt i BookBeats tjänst och marknadsföring. Personen som axlar denna roll förväntas utveckla BookBeats strategi för innehållspresentation och se till att den verkställs på alla våra marknader, bl.a. genom dagligt fokus på att tillsammans med redaktörer och analytiker utvärdera och optimera innehållet som visas i tjänsten och i marknadsföringen.

ANSVAR OCH ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvar för utveckling och implementering av BookBeats strategi för innehållspresentation.
  • Dagligt fokus på utvärdering och optimering av innehållets placering och presentation i tjänsten och i marknadsföring.
  • Personalansvar och arbetsledaransvar för BookBeats Content Curation-team.
  • Definiera och driva på utveckling av analysmodeller och KPI-er för att mäta böckers och bokrekommendationers prestation.
  • I samråd med redaktörer, analys- och utvecklarteam driva på utvecklingen av tjänstens rekommendationsalgoritmer och UX.
  • Ansvara för att insikter från Content Curation-teamet delas i hela BookBeat-teamet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej