Inaktiv platsannons

Säljande kreativ projektledare till Bonnier News Brand Studio i Skåne i Malmö +1 till

... Hej, alla ni som vet skillnaden på native, branded content och content display! Vill du vara med i vårt team? Bonnier News Brand Studios uppdrag är att bidra till att säkra framtidens...

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hej, alla ni som vet skillnaden på native, branded content och content display! Vill du vara med i vårt team?

Bonnier News Brand Studios uppdrag är att bidra till att säkra framtidens journalistik genom att vara bäst på innehållssamarbeten – innehåll som vi skapar för våra samarbetspartners och distribuerar via våra tidningars plattformar Dagens industri, Dagens Nyheter, Expressen, Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. I höstas utsågs vi till världens tredje bästa native-byrå på Native Advertising Awards i Berlin.

Nu söker Bonnier News Brand Studio en säljande projektledare till vårt team i Skåne. Den optimala kandidaten har superkoll på hur man skapar unika och roliga samarbeten för kunder och är van att jobba med budget och uppföljning. Ta chansen och sök – eller var en kompis och tipsa en kompis!

Din roll på Bonnier News Brand Studio i Skåne

Vi söker en driven och affärsmässig projektledare som vill vara en del av Bonnier News Brand Studios team i Skåne. Uppdraget är att utveckla innovativa koncept och skräddarsydda kommunikationslösningar åt våra viktigaste kunder och samarbetspartners.

Bonnier News Brand Studio utgår från kundens behov och KPI och levererar lösningar utan begränsningar. Medarbetarna drivs av att vara med och utforska de lokala möjligheterna och utveckla morgondagens kommunikation och affärer. Oavsett om det landar i en nativekampanj, podcast, drama-tv-serie, spel, branded content eller events.

Brand Studio i Skåne arbetar i huvudsak mot den skånska marknaden med regionens ledande nyhetsförmedlare; Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. Utöver dessa ingår även nationella uppdrag med Dagens Nyheter, Dagens industri och Expressen i portföljen.

Som Kreativ projektledare har du ansvar för att driva den kreativa försäljningen. Du har god förmåga att rådgiva och projektleda kunden genom köpprocessen och är van vid att hitta unika, innovativa och lönsamma affärer.

Målsättning: att genom kreativitet och samarbete skapa lösningar som bidrar till kundens affär.

Arbetsbeskrivning

  • Ansvara för att affärsutveckla och projektleda den kreativa försäljningen inom Bonnier News på den skånska marknaden.
  • Med ett tydligt affärsfokus skapa innovativa affärer utifrån kundens behov.
  • Ansvara för att driva kundprojekt som ger effekt genom insikt, strategi, kreation, innehållsproduktion, data och optimering.
  • Paketering och prissättning av kundkoncept.
  • Budgetansvar (försäljningen mäts utifrån en kvartalsbudget).
  • En obegränsad spelplan inom Bonniers och sociala medier.
  • Nära samarbete med övrig organisation såsom affärsutveckling, annons, innovation och redaktion och externt genom samarbete med mediebyråer.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö +1 till
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej