Inaktiv platsannons

Bildredaktör i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Bildredaktionen ingår tillsammans med traileravdelning, programpresentation och social produktion i avdelningen Kreativ utveckling. Bildavdelningen producerar press och marknadsföringsmaterial för Bonnier Broadcastings kanaler (TV4, Sjuan, TV12, TV4 play och CMore) Du jobbar i ett litet, kreativt team som samordnar och producerar stillbildsbaserad kommunikation för Bonnier Broadcasting. Som bildredaktör på bildavdelningen arbetar du fram och samordnar den kreativa briefen tillsammans med marknadsprojekledare, pressinformatör och exekutiv producent. Nu när en av oss går på föräldraledighet söker vi en driven ersättare.

Är du den vi söker?

Du är en naturlig projektledare med stor social förmåga. Du är handlingskraftig, strukturerad och stresstålig. Din samordningsförmåga är som ditt sjätte sinne och du är van vid att, tillsammans med andra omsätta idé till verklighet. Du har stort inflytande över slutprodukten och dina produktionsledaregenskaper värdesätts lika högt som din kreativitet. I arbetet ingår visst budgetansvar genom att förhandla arvode med frilansresurser såsom fotograf, retuschör, art director stylist, makeup, studio och rekvisitör.

Vi ser gärna att du framförallt har erfarenhet av projektledning inom bildområdet och att du har en naturlig fallenhet för bild och är bekant med de verktyg som används inom stillbildsproduktion. Då arbetet ofta utförs på location/inspelningsplats medför det, till viss del flexibla arbetstider. Körkort är ett krav.

Praktiskt

Tjänsten är ett vikariat om 12 månader med start augusti/september 2018. Du är baserad i TV4 huset på Gärdet i Stockholm. I huset finns ett eget gym, goda luncher på vår restaurang Kalaset, och cirka 800 engagerade kollegor som jobbar med allt från beställning av program och projektledning till marknadsföring och teknikutveckling.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill! Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV och personligt brev.

För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Jessica Abril, chef Kreativ Utveckling, jessica.abril@bonnierbroadcasting.com

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

17-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej