Inaktiv platsannons

Affärsnära ekonomichef till mindre bolag! i Göteborg

Om tjänsten

 

 

 

 

Om företaget  
På Brigo arbetar vi med produktutveckling, design, inköp, montering och logistik under parollen ”alla produkter kan tillverkas på mer än ett sätt”. Produkterna vi levererar är unika för varje kund och spänner från möbler och inredning till kataloger och system för visning av varuprover. Vi finns i Göteborg och i Rostarzewo, Polen, våra kunder finns på alla kontinenter. Vi skapar kundvärden genom att effektivisera produkter, produktion och logistik utan att ge avkall på kvalitet och leveranstid. Uppfinningsrikedom, styrning och planering är våra verktyg. Företaget är privatägt, startades 2002, vi är idag totalt cirka 110 anställda varav 30 i Sverige. Läs mer på Arbetsbeskrivning
Som ekonomchef hos oss kommer du att arbeta verksamhetsnära och ha stor delaktighet i bolagets utveckling. Du har det övergripande ansvaret för vår ekonomiavdelning och till din hjälp har du två engagerade ekonomiassistenter. Vidare arbetar du med månads- och årsbokslut, budget och prognos, investeringar, lönsamhetsberäkningar samt rapportering. Du ingår i vår ledningsgrupp och agerar bollplank åt våra affärsområdeschefer samt ägare. I rollen ingår även att stötta cheferna med HR-frågor. Vi lägger stor vikt vid förbättringsarbete och du kommer få en aktiv roll med att vidareutveckla och effektivisera processer och rutiner. 

Bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av arbete med helheten på ett mindre eller medelstort bolag. Du är trygg i redovisningen, gärna med erfarenhet från koncernredovisning och trivs i en verksamhetsnära roll med fokus på affären. Vi arbetar i Jeeves och Qlickview och vi ser gärna att du har ett stort intresse för IT och systemfrågor och ser hur de kan stödja och effektivisera arbetet. Självfallet är du en van användare av Excel. I tjänsten har du internationella kontaktytor, där dina goda kunskaper i engelska kommer väl till användning.

 

Som person är du driven, har en bra känsla för affärer och trivs i ett entreprenörsdrivet företag. Du är analytisk och har en god förmåga att se helheten. För att trivas i vår företagskultur är du prestigelös, flexibel och van vid förändringar. Att du är serviceinriktad och alltid fokuserar på att hitta lösningar istället för problem ser vi som en självklarhet.     

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb