Inaktiv platsannons

Kvalificerad redovisningsekonom till Lagerhaus i Göteborg

Om tjänsten


Om företaget

 är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av Novax som är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson AB.


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven och vass redovisningsekonom som vill vara med och utveckla Lagerhaus. Du kommer att vara en av tre personer på ekonomiavdelningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassarapporter, löpande bokföring, avstämningar, månadsbokslut. I din roll ingår även att skapa och utveckla rutiner för att effektvisera arbetet. Vi ser det som en självklarhet att man hjälps åt och avlastar sina kollegor i ekonomiteamet vid behov.

Bakgrund
Vi söker dig som har arbetat flera år med redovisning och som känner dig trygg och senior i din kunskap, du har troligen också en akademisk utbildning inom ekonomi. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från detaljhandeln och har arbetat med varulager.  Du är analytisk och har en bra förmåga att förstå och se helheten.

Som person är du prestigelös, handlingskraftig och driven. Du är självgående samt van vid att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för förändringar utan snarare tvärtom ser det som en rolig och positiv utmaning och är alltid fokuserad på att hitta lösningar. Vi arbetar i Navison så erfarenhet från det är givetvis positivt. 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb