Inaktiv platsannons

Middle office-medarbetare till bank i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker nu för kunds räkning en Middle-Office specialist inom Corporates and institutions (C&I). I rollen som Middle-Office specialist är du en del av ett glatt och engagerat team som är länken mellan handlarrummet, kunderna och supportfunktionerna. Då du kommer att ingå i en mindre enhet kommer du att få möjlighet att arbeta över flera produktområden så som Fixed income, FX, Equities och Corporate finance. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som Middle-Office specialist kommer du vara länken mellan affären och bankens operationella enheter och IT-avdelningar. De innebär att vara en del av affärsprocessen, säkerställa att den är operationellt möjlig samt säkerställa att alla berörda avdelningar levererar med kunden i fokus.

Du kommer även att t.ex. säkerställa att banken följer lagkrav, stämma av positioner samt bistå handlarrummet med alla typer av post-trade frågor. 

Bakgrund
För denna roll är det meriterande om du har en god affärsförståelse inom handel av finansiella instrument men viktigaste är att du är lösningsorienterad samt gillar varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs med att jobba både individuellt och i grupp samt är van vid att hantera flera frågor samtidigt. Andra egenskaper som kommer göra att du lyckas är att du arbetar strukturerat och finner energi i att alltid identifiera och genomföra förbättringar i bankens processer runt dessa transaktioner.

Vi ser att du har ett antal års erfarenhet inom bank och finans, du har även en examen inom ekonomi eller finans, talar engelska och svenska flytande samt är en avancerad Excel användare.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb