Inaktiv platsannons

Sportamore söker Helgarbetare till Eskilstuna

Om tjänsten

Är du en prestigelös lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna? Drivs du, liksom oss av att överträffa förväntningar i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Då kanske du är vår nästa Helgarbetare till vårt nya lager i Eskilstuna!

Arbetsuppgifter

Som helgarbetare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara plock- och paketeringsarbete. Arbetstiderna kommer vara lördagar och söndagar varannan helg kl. 08:00 – 17:00 med 30 minuter lunch.

Du kommer att tillhöra ett team om ca 20 personer och rapportera till våra två Driftchefer.

Kvalifikationer

Då tjänsten avser deltid på helger passar den perfekt för dig som studerar och söker ett deltidsjobb.

För att lyckas i tjänsten tror vi att du är driven, engagerad och målfokuserad. Hos oss värderas din ambition, inställning och talang. Vi är övertygade om att våra unika egenskaper sammantaget blir vår främsta styrka och strävar därför alltid efter mångfald när vi rekryterar.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi branschens grymmaste kollegor och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Är det dig vi söker?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 4 juni 2018.

Tjänsten avser helgarbete vid behov och är en visstidsanställning. Du kommer att arbeta i vår nybyggda lagerlokal i Kjula, Eskilstuna.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Driftchef Jesper Dahlkvist på jesper.dahlkvist@sportamore.se.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Heltidsjobb (förstajobb)