Inaktiv platsannons

Erfaren .NET-utvecklare @ Tele2 B2B i Kista

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar ständigt våra konkurrenter och marknaden, men framförallt utmanar vi oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Då vi självklart vill möta dessa krav, blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Vi söker en passionerad Systemutvecklare till vår avdelning IT B2B som implementerar nya tjänster och lösningar för Tele2s företagskunder.

Det här är jobbet…

Till .Net-gruppen som ansvarar för utveckling av ett internt utvecklat system för order- och leveranshantering söker vi en erfaren Fullstackutvecklare. Som nyanställd arbetar man under handledning med olika delar i systemet. Efterhand ser vi gärna att man förutom goda kunskaper om systemet även fördjupar sig inom något område för att bli Lead Developer, Tech Lead eller Arkitekt. 

Ny Teknik

Vi strävar efter att ligga i teknikens framkant och arbetar i en Microsoft .NET/.NET Core miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, TypeScript, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City.

Små lärande Scrum-team

Gruppen består av utvecklare och arkitekter som i små team ansvarar för Design, Utveckling och Integration inom ett systemområde. I teamen arbetar vi ofta två och två i tre-veckors sprintar. För att dela erfarenheter och fördjupa oss i ny teknik håller vi regelbundna Kompetensforum och Tech-talks. I teamen talar vi svenska, några av våra kunder är engelskspråkiga.

Vill du vara del av något större..?

IT B2B levererar IT system som stödjer Tele2s leveranser inom WAN, LAN och telefoni till flera av Sveriges största företag och myndigheter. Exempel på kunder är Nordea, Polisen, PostNord, Skatteverket och Stockholms stad samt flera av landets kommuner och landsting.

Våra system utgör grunden i flera av Tele2s kundåtaganden och hanterar bland annat automatiserade mobil-, och nätleveranser, samt integrationer mot underleverantörer, så arbetet är mycket varierande.

Det här är vad du har…

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning, gärna Civilingenjör, Datavetenskap, Systemvetenskap
  • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Mycket goda kunskaper i C#, MVC och T-SQL (SQL Server)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Egenskaper

  • Initiativtagande person med ett kreativt tillvägagångssätt.
  • Genuint intresse för utveckling där du löpande följer teknikens utveckling och kan fungera som ett bollplank och kreativt stöd för våra arkitekter.
  • God förståelse för problemlösning.
  • Lagspelare som gärna arbetar i team.
  • Noggrann och kvalitetsmedveten. 

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Låter det intressant? Hör av dig så hoppas jag att vi snart ses på vårt nya prisbelönta kontor i Kista.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb