Inaktiv platsannons

Serviceinriktad Kundcentermedarbetare Skövde

Om tjänsten

Skanska Rental AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. 

Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.
 

Skanska Rental AB söker engagerad och serviceinriktad kundcentermedarbetare till Skövde!

Du bidrar till nöjda kunder 
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att våra kunder bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du bistår kunderna med uthyrning av maskiner avsedda för olika bygg och anläggningsprojekt. 

I rollen ingår bland annat: 
• Logistik, order- & returhantering, reklamationshantering och ibland arbetsplatsbesök
• Service, underhåll, rengöring och enklare reparationer
• Uthyrning, rådgivning och service kring maskinutbud, tillbehör och andra tjänster
• Bra relation & samarbete med övriga verksamheter inom Rental och andra samarbetspartners

En driven lagspelare som gillar högt tempo 
Vi önskar att du har gymnasie- eller YTH utbildning med teknisk inriktning alt några års erfarenhet från uthyrnings-, bygg-, anläggningsbranschen eller från industri. Du har god kännedom om bygg-, industri-, eller elmaskiner och god datorvana. 
Som person är du service- och lösningsorienterad med ett starkt driv och engagemang. Du jobbar som bäst i ett högt tempo och är förändringsbenägen, lösningsfokuserad och drivs av lärandet. 
Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Arbetet innebär ett nära samarbete med Skanska Rentals övriga kundcenter, så det är mycket viktigt att du är en lagspelare. Vidare är du strukturerad, noggrann och är duktig på att överträffa kundernas förväntningar. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
B - körkort är ett krav. 
Körkort för truck är meriterande. BE – körkort är meriterande.


Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.
 
Vi vill lära känna dig! 
 
Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-06-16 och vi kommer löpande att genomföra urval. 
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta , Kundcenteransvarig Mattias Karlsson 010-449 60 03 mattias.x.karlsson@skanska.se
 
 
Välkommen med din ansökan!
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)