Inaktiv platsannons

Mättekniker i Helsingborg

Mättekniker, Väg- och Anläggning Syd, Mark –...   Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka...

Om tjänsten

Mättekniker, Väg- och Anläggning Syd, Mark – Helsingborg
 
Skanska är ett av världens största byggföretag med starka värderingar, en ledande roll inom hållbarhet, starka framtidsvisioner och en hög etisk nivå i allt vi gör. Vi vill dessutom att våra medarbetare ska ha en hållbar balans mellan arbete och fritid.
 
På Skanska Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom region Väg och Anläggning Syd bedriver vi verksamhet i Skåne, Småland, och på Gotland.  Vi genomför markexploateringar, konstruerar och bygger vägar, broar, järnvägar, Va-anläggningar, hamnar med mera – oavsett projekt är målet alltid att överlämna en produkt som gör både våra kunder och oss själva stolta och nöjda.
 
Vi söker nu dig som vill utvecklas inom mätteknik på spännande anläggningsprojekt i ett av våra markdistrikt i Skåne!
 
Du är engagerad i ditt arbete och vill utvecklas som mättekniker
I rollen kommer du att göra förberedelser av utsättningsdata och därefter göra utsättning och inmätning i produktion. I arbetet ingår granskning av ritningar, mängdberäkning och reglering av mängder. Vi ser att du har en teknisk utbildning, inriktning mot mätteknik eller lantmäteri. Troligen har du testat på mätning och vill utvecklas inom området. Du har ett starkt intresse för detta tekniska yrke. Noggrannhet och känsla för kvalité är viktiga egenskaper.

Du har ett driv för att arbeta proaktivt, trivs med att arbeta självständigt i nära samarbete med övrig produktionspersonal

Du arbetar noggrant, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Vidare har du god samarbetsförmåga och ett nyfiket och positivt förhållningssätt. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Därför ser vi gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, ser förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga.

Grundkunskap i Geo och Autocad är meriterande samt erfarenhet av att ha arbetat med totalstation och GPS. Det är önskvärt att du har 2 års erfarenhet eller mer av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt.
 
Resor förekommer och körkort är ett krav för tjänsten.
Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ansök redan idag eller senast 2010-06-05
 
Vi gillar ordning och reda, så ansök genom att registrera CV och ditt personliga brev via länken nedan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)