Inaktiv platsannons

Vill du vara med om ditt livs äventyr: Ledare på internationellt fredsläger i Göteborg

CISV, H... CISV Håbo Uppland söker en ledare för en delegation bestående av fyra 11-åringar till ett internationellt fredsläger (Village) i sommar. Village är ett fyra veckor långt läger för 11-åringar från olika länder. Att vara med på...

Om tjänsten

CISV, Håbo

CISV Håbo Uppland söker en ledare för en delegation bestående av fyra 11-åringar till ett internationellt fredsläger (Village) i sommar.

Village är ett fyra veckor långt läger för 11-åringar från olika länder. Att vara med på Village är ett stort äventyr och en unik lägerbaserad upplevelse. Dagarna fylls av olika lekar och aktiviteter där alla deltar tillsammans. Syftet är samarbete, interkulturell förståelse, kommunikation och vänskap. På lägret kommer deltagare från Algeriet, Brasilien, Kanada, Costa Rica, Finland, Frankrike, Island, Sydkorea, Mexico, Portugal, Sverige, USA, El Salvador, Norge och Bulgarien att vara representerade.

Inom CISV möts individer och perspektiv. I mötet skapar vi fredsutbildning. CISV är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som finns världen över. Genom upplevelsebaserat lärande utbildar CISV barn, ungdomar och vuxna inom mänskliga rättigheter, hållbar utveckling, mångfald och konflikthantering, mot en fredligare värld!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Lägret genomförs i Göteborg mellan 29 juni och 26 juli.
Specifika önskemål eller information: 
Minst 21 år gammal, nyfiken och ansvarstagande, utåtriktad och samarbetsorienterad
Minimiåtagande: 
Fyra veckor under sommar samt ett antal delegationsträffar under våren

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Volontärarbete