Inaktiv platsannons

Vi söker en kreativ originalare/grafisk formgivare till huvudkontoret i Stockholm!

Om tjänsten

Nu söker vi en originalare/grafisk formgivare till marknadsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm.  
Marknadsavdelningen ansvarar för alla marknadsaktiviteter i Sverige, Finland, Norge och Tyskland. 
Dina arbetsuppgifter
Arbetet som kreativ originalare/grafisk formgivare kommer innebära att du arbetar med layout, originalframställning till främst print, men vissa digitala delar ingår också. 
Som originalare och grafisk designer blir din huvudsakliga arbetsuppgift att upprätthålla och stärka Granit grafiska identitet och varumärke. Vidare kommer du att producera kampanjmaterial, butiksskyltar till fysiska butiker, broschyrer och övriga trycksaker och du håller i kommunikationen med vårt tryckeri. Vissa artworks och förpackningar ingår också i denna tjänst. Du administrerar också vårt skyltpgrogram för våra butiker & tar fram nya mallar till detta. Syftet med ditt arbete är att skapa inspirerande innehåll som ska användas på våra olika kanaler och i vår marknadsföring för att stärka Granits varumärke. 
Din bakgrund
För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i relevanta mjukvaror inom Adobe CS, framförallt Indesign, Illustrator och Photoshop. Du är utbildad till grafisk formgivare och/eller originalare och du har några års dokumenterad och relevant erfarenhet av arbete inom området. Du är van att leverera färdiga original till tryck, du kan hantera flera mindre puckar och ibland korta ledtider, samt hålla deadlines. Det är viktigt att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer. Som person är du energisk, har en god samarbetsförmåga, är detaljorienterad och service-minded. Det är en klar fördel om du har erfarenhet att ha jobbat på en inhouse-byrå inom retail. Pratar & skriver du dessutom tyska är det ett stort plus! 
För att trivas i denna roll så behöver du vara en person som är självgående, kommunikativ, driven, snabb men noggrann & prestigelös. Du har också en stor kärlek till Granit som varumärke! 
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.  
 
- Vi skapar vinst som ger oss resurser  
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda  
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld  
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet 
 
Granit är en kul och fartfylld arbetsplats i en spännande utvecklingsfas. På marknadsavdelningen är vi ett litet gäng som jobbar tajt tillsammans, vi är snabbfotade och prestigelösa och hugger i där det behövs, oavsett roll
 
Tjänsten är heltid med start omgående, enligt ök.
Din ansökan
Sista ansökningsdag 14/6 
Kontaktperson vid frågor?  
Marknadschef Eva-Lena Degerhäll 
evalena.degerhall@granit.com 
 
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Ansökan tas endast emot via hemsidan.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej