Inaktiv platsannons

Starta din säljkarriär på Cypern tillsammans med Sunny Sales och Förebygg! i handen

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att leverera bästa möjliga resultat. Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet.

Om tjänsten

Om företaget :

Förebyggs samarbetspartner är etablerad i Afrodites hemstad, Paphos på Cypern. Vi driver flera olika försäljningsprojekt och satsar aktivt för att växa som företag, på alla möjliga sätt. Vi vet att vår viktigaste tillgång är våra anställda och har ett enkelt mål: Att våra anställda ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att lyckas, såväl på som utanför jobb. Positiva medarbetare, tydliga mål och noggrann uppföljning varvat med varmt klimat, spännande aktiviteter och sociala evenemang är några av de saker vi tror på. Detta med vetskapen att om våra anställda når framgång, så når också företaget framgång.

Om tjänsten:

Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster. Du kommer att ingå i ett team av drivna och ambitiösa individer som gemensamt arbetar mot uppsatta mål och budgetar. Hos oss får du en gedigen utbildning om tjänsten och i säljteknik. Vi arbetar med daglig coachning för att du som säljare skall få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll. Vi erbjuder en fast garantilön på 1.100 Euro och ett attraktivt provisionsupplägg. Medellönen för Cypriotiska medborgare är 1000 euro, vilket betyder att du kan leva väldigt gott.

Vi erbjuder:

 • Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)
 • Svenskt arbete i vackra Pafos på Cypern, med 320 soldagar per år!!
 • Garantilön på 1.100 euro med 40%  provision av allt intjänat täckningsbidrag. Drar du in 50.000 kr till företaget får du alltså 20.000 kr i bruttolön, vilket med Cypriotisk skatt blir cirka 18.500 kr i handen!
 • Bekväma arbetstider
 • Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
 • Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget
 • Boende står klart med massvis av förmåner. 

Vi söker dig som:

 • Har rätt inställning.
 • Har höga ambitioner.
 • Älskar utmaningar.
 • Brinner för att jobba med människor.
 • Är tävlings- och målinriktad.
 • Vill lämna kalla Sverige, för att sedan kunna komma tillbaka och direkt ha jobb på vårt kontor i Stockholm eller hos en annan återförsäljare runtom i landet.

Vill du tillsammans med oss skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du jobba för ett dedikerat och proffsigt bolag med bra förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning eller en bakgrund inom idrott men det är inget krav. Oavsett förutsättningar ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.

Men bäst av allt, vi gör det i ett soligt och varmt klimat!

Ansök direkt utan CV!

Intervjuer sker löpande, blir du antagen och har säljerfarenhet kommer du att få hjälp med biljettbokning och boende så att din flytt blir så enkel som möjligt. Har du ingen erfarenhet kommer du att genomgå en 1 vecka lång utbildning på vårt kontor i Stockholm för att sedan flyga ner tillsammans till Pafos, Cypern. Väl nere hjälper vi dig med det som behövs för att komma igång i ditt nya land. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig att komma igång med ditt liv i härliga Pafos!

Observera! Tjänsten avser jobb på Cypern, utbildning och uppstart sker i Stockholm innan avresa om du saknar erfarenhet. Viktigt att du kan flytta inom en månad.

Rekommendation: När du reser ner behöver du ha med dig 10.000 krför att betala ditt boende o ha fickpengar. Boendet kostar mellan 3.000-5.000 kr/mån beroende på hur du väljer att bo (ensam, med en vän/kollega, stort eller litet)

Skulle du under utbildningsveckan inte kvalificeras för jobb på Cypern kan det hända att du erbjuds förlängd provanställning i Stockholm, eller så får du betalt provision på all din försäljning hos Förebygg.

Förebygg  gör viss personkontroll innan anställning och utdrag ur belastningsregistret kan komma att begäras innan anställning. Notera att denna annons avser arbete hos en återförsäljare till Förebygg.

Publicerad den

18-06-2019

Extra information

Ort
handen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Handen | Stockholms län | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis