Inaktiv platsannons

Junior konsult inom fastighetsautomation till ÅF i Örebro och Västerås

Junior konsult inom fastighetsautomation till ÅF i Örebro och Väster... Om... Vill du arbeta med branschens kunnigaste inom styr, regler och övervakning av fastigheter? Du kommer att ingå i en VVS-enhet med ett 15...

Om tjänsten

Junior konsult inom fastighetsautomation till ÅF i Örebro och Västerås Om jobbet

Vill du arbeta med branschens kunnigaste inom styr, regler och övervakning av fastigheter?

Du kommer att ingå i en VVS-enhet med ett 15-tal medarbetare där fokus ligger på att vi jobbar i team, vi stöttar och kompetensutvecklar varandra och kanske det allra viktigaste - har kul på jobbet tillsammans!

Vi jobbar i MagiCAD och är måna om att använda den senaste 3D tekniken. Projekten är teknikintensiva, roliga, stimulerande och utmanande.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en junior konsult inom styr, regler och övervakning.

Du kommer bl a att arbeta med att upprätta driftkort samt att leverera styr- och övervakningslösningar till våra kunder. Uppdragen kommer främst från fastighetsägare och entreprenörer.

Om vi får förmånen att ha dig som kollega kommer vi arbeta tillsammans i uppdrag såväl som stötta dig i dina åtaganden. Ibland arbetar vi i mindre enskilda projekt och ibland i långsiktiga, oftast nytänkande helhetslösningar åt våra kunder. Grunden är alltid den samma: nyfiket ifrågasättande av det traditionella kombinerat med bred och djup kompetens och gedigen erfarenhet.

Du får ett naturligt kontaktnät med kollegor inom VVS och inom andra teknikområden. Bättre sätt att bygga sin framtida karriär finns inte!

Vem är du?

Vi söker dig med ett brinnande intresse för fastighetsautomation, gärna med fokus på styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom VVS eller elektronik och har du kunskap om fastigheter och byggprocessen som konsult, entreprenör eller beställare är det en klar fördel.

Har du erfarenhet av arbete som drifts- eller fastighetstekniker alternativt har arbetat som styr- och reglerinstallatör är du också välkommen att utvecklas tillsammans med oss - branschens roligaste och mest framgångsrika konsultbolag!!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och en viktig förutsättning är att du har lätt för att samarbeta med andra. Du är nyfiken på att lära dig nytt och delar gärna med dig av din kunskap. Du trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt och kan känna igen dig i att vara en modig, hängiven lagspelare.

Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100 % tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta?

På ÅF tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)