Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare E-handel/Matkasse Tumba

Om tjänsten

Lagermedarbetare E-handel/Matkasse, Tumba
Timanställning
City Gross Matkasse har varit en succé från start och vi tar nu nästa steg i vår satsning och erbjuder konsumenterna ett utökat sortiment. Detta är en nyetablerad lagerverksamhet som kommer att fokusera på att skapa kundnytta genom att uppfylla konsumentens personliga behov och efterfrågan. Satsningen är en del i vår utökade e-handelssatsning. Vi söker nu drivna medarbetare med stort kundfokus som vill vara med oss på denna resa. 
 
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara plock av e-handels beställningar och packning av dessa direkt ut till slutkunder. Arbetet utförs manuellt via röstsystem och kommer att innebära en hel del fysiska arbetsmoment och många lyft.  
 
Arbetet sker lördag-måndag, det är viktigt att man kan jobba måndagar och någon av dagarna på helgen. Du som söker bör vara flexibel gällande arbetstimmar under helgerna. 
 
Din bakgrund
Vi söker dig med gymnasiekompetens och gärna erfarenhet från detaljhandeln eller e-handel.  
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Som person är du är positiv, noggrann och serviceinriktad.  För att trivas bör du uppskatta ordning och reda, vara van vid att ha kunden i fokus och arbeta i högt tempo. Truckkort är meriterande.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet

Din ansökan
Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Tumba
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej