Inaktiv platsannons

MTGSystem Support Specialist i Stockholm

Vi söker en drivande System Support Specialist till att leda och effektivisera vårat System Support team!

Om tjänsten

Vad rollen innebär

I rollen som System Support Specialist får du möjligheten att bidra till en god laganda genom att leda och coacha System Support teamet i syfte att maximera och optimera teamets insatser. Rollen ingår i System Operations avdelningen, som bland annat ansvarar för driftsäkerhet samt utveckling av Viasats interna system, och kommer även bidra in på andra spännande områden. Du ansvarar för statistik och uppföljning, granskning av ärenden som kommer in till System Support, samt operativt med administrativa uppgifter.

Du kommer att vara en viktig del i det som utgör navet i Viasats organisation för hantering av ärenden från vår kundservice som faller utanför de vanliga processerna. Rollen innefattar även ett aktivt arbete med kompetensöverföring till Viasats kundservice samt planering och fördelning av arbetsuppgifter. Rent konkret innebär det att du kommer arbeta både operativt och strategiskt.

Du utför dina arbetsuppgifter med god analytisk förmåga och arbetar hela tiden efter grundprincipen att identifiera problemområden och se till att avdelningen ständigt utvecklas och förbättras. Vidare är du ansvarig för att identifiera och driva förbättringar av rutiner och processer.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till en varierande och utmanande vardag. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad vi söker

Vi söker dig som är service-minded, har ett starkt driv och som agerar ansvarsfullt. Du är coachande i ditt arbetssätt och ditt ledarskap drivs med en positiv attityd. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team samt är bra på att kommunicera. En förutsättning för att du ska lyckas bra i rollen är att du har en god analytisk förmåga samt en strävan om att hela tiden utvecklas.

  • För att lyckas i rollen krävs goda Excel-kunskaper.
  • Vi ser gärna att du tidigare har haft en ledarroll.
  • Det är meriterande om du tidigare har jobbat med abonnemangsbaserad verksamhet.

Ansökan

Om du tycker att den här tjänsten låter som en utmaning för dig vill vi att du ansöker . Bifoga ditt CV samt personliga brev och berätta vad du söker i ditt kommande jobb. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Andreas Karlsson (rekryterare) på  

Viasat ingår i MTG (Modern Times Group) som är en internationell underhållningskoncern. Koncernens verksamheter sträcker sig över sex kontinenter och omfattar TV-kanaler, innehållsproduktion och distribution, onlinetjänster, radiokanaler, flerkanalnätverk (MCN:er) och esport. I Sverige driver MTG, förutom Viasat, kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10 samt streamingtjänsten Viaplay. Även radiokanalerna RIX FM, Bandit, och Lugna Favoriter samt ett antal verksamheter inom online- och produktionsbolag.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)