Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till bolag i Danderyd i Stockholm

Om tjänsten


Nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund i Danderyd. Redovisningsavdelningen söker en driven och ansvarsfull medarbetare som är sugen på att vidareutveckla sig. På Redovisning är de idag ett härligt team på 15 personer som ansvarar för varuhusens, huvudkontoret samt e-handelbolagets löpande redovisning så som kund- och leverantörsreskontra, rapportering och bokslut.


Som redovisningsekonom har du en spännande tjänst med variation i arbetsuppgifterna. Du kommer ha eget redovisningsansvar för huvudkontoret och e-handelsbolaget.

Arbetsbeskrivning

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

Redovisningsansvar huvudkontor och e-handelsbolaget:

• Löpande bokföring inklusive huvudbokföring, anläggningstillgångar samt kund- och leverantörsreskontra
• Koncerninterna bokningar så som fördelning av kostnader och intäkter till varuhusen
• Avstämning reskontror och huvudbok
• Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut 
• Skatte- och momsdeklaration, inklusive bokning och överföring

Lämplig bakgrund: 

För att vara rätt kandidat tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi och förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt, hålla deadlines och organisera ditt arbete självständigt. Du är en prestigelös och uthållig person som orkar driva saker och ting vidare, även om du stöter på hinder längs med vägen. Självklart är du även en trevlig och tillmötesgående person som har lätt för att samarbeta och vill bidra till att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen. 

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet framförallt Excel då det är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Erfarenhet av SAP och/eller Basware är meriterande.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering till kund, med start omgående och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb