Inaktiv platsannons

Legitimerad Sjuksköterska till Scanias Husläkarmottagning i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Safety & Health är en organisation med fokus på expertsupport inom områdena Hälsa och Arbetsmiljö. Största delen av organisationen har utgångspunkt i Södertälje men vi har även hälsomottagningar på våra produktionsorter i Oskarshamn, Luleå, Zwolle i Holland samt Angers i Frankrike. Vårt uppdrag är att supportera och stödja chefer och ledning, dels operativ support i form av FHV-mottagning samt Husläkarmottagning. Kompetenserna i organisationen är läkare, sjukgymnast, ergonom, sjuksköterska, hälsopedagog, arbetsmiljöingenjör, medicinsk sekreterare, beteendevetare, psykolog samt administrativ personal.

Vi söker nu en Legitimerad Sjuksköterska till vår Husläkarmottagning.

Din roll
Vi söker nu en Sjuksköterska på heltid till vår Husläkarmottagning. Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kollegor driva sjuksköterskemottagningen på vårdcentralen. Detta innebär telefonrådgivning, provtagningar, patientbesök både planerade och akuta samt att assistera läkargruppen. I rollen ingår även att åka på akutlarm inom Scaniaområdet.

Vi använder oss av vårddokumentationsprogrammet Take Care

Din profil
Som person är du, initiativrik, serviceminded , flexibel, noggrann, lyhörd och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Arbetar gärna i team men även självständigt under eget ansvar. Du har en positiv inställning till ditt yrke och är med och bidrar till en god arbetsmiljö utifrån våra värderingar.

Du är kreativ och kommer med förbättringsförslag samt tar ansvar för att verksamheten uppfyller sina mål. Vi ser att du har ett humanistiskt synsätt och värnar om respekt för individen.

Kvalifikationer
Du har examen som Legitimerad Sjuksköterska och flerårig erfarenhet inom yrket. Du bör ha erfarenhet från telefonrådgivning, mottagningsarbete samt erfarenhet från teamarbete och förbättringsarbete.

God förmåga att uttrycka dig tal och skrift, både på svenska och engelska.

Körkort önskvärt.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej