Inaktiv platsannons

Inköpare Grundläggning Stål i Stockholm

Kundfokuserad Inköpare till Väg och Anläggning region Grundläggning –... Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas aff...

Om tjänsten



Kundfokuserad Inköpare till Väg och Anläggning region Grundläggning – Stockholm

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik.

Inom Skanska finns det goda utvecklingsmöjligheter och hos oss får du möjlighet att arbeta nära projekten i ett stort företag som satsar framåt

Som inköpare arbetar du nära distrikt och region i både anbud och projekt. Du tar fram inköpsplaner och genomför prioriterade projektspecifika inköp. Skanska Sverige Grundläggning arbetar med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning samt har två fabriker som tillverkar betongpålar vilket innebär att i denna roll kommer även du även att göra inköp till dessa. Gruppen består av Inköpare placerade i hela landet. Vi ansvarar för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier och samverkar tvärfunktionellt. Du kommer att sitta på något av våra projekt i Stockholm.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av projektinköp eller stålbranschen

Du är ingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av inköpsarbete i anläggnings eller grundläggningsentreprenader. Du kan också ha erfarenhet av stålinköp eller har arbetat med försäljning inom stålbranschen. Har du erfarenhet av internationella inköp är det mycket meriterande. Som person är du energisk och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen.

Var med och skapa en bättre vardag att leva, bo och arbeta i

Vi har bestämt oss för att vara den ledande samhällsutvecklaren och en förebild i svenskt näringsliv. Därför bygger allt vi gör på våra värderingar inom arbetsmiljö, etik, miljö, kvalitet och lönsamhet. Idag är vi branschledande inom säkerhet och grönt byggande, vilket ger oss konkurrenskraft och lönsamhet.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev men ansök idag – vi gör urval löpande 

Vi gillar ordning och reda och tar därför inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Björn Sellin på tel 010- 448 37 86. Sista dag att visa intresse är 2018-06-24.




Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)