Inaktiv platsannons

Är du ansvarsfull och har koll på ekonomi? Bli kassör i Röda Korsets Ungdomsförbund i Stockholm

Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm... Kassöruppdraget innebär kortfattat att vara den som sköter föreningens ekonomi. Det kan handla om att sköta bokföring, sköta utlägg och betala föreningens räkningar. Kassören är en viktig del av...

Om tjänsten

Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm Syd

Kassöruppdraget innebär kortfattat att vara den som sköter föreningens ekonomi. Det kan handla om att sköta bokföring, sköta utlägg och betala föreningens räkningar. Kassören är en viktig del av styrelsen och arbetar tillsammans med styrelsen gällande verksamheter. I uppdraget ingår utbildning och fortlöpande stöd.

Röda Korstes Ungdomsförbund Stockholm Syd är en ideell förening av och för unga. Det betyder att du som söker måste vara under 30 år. Vi bedriver verksamheter för barn och unga i Stockholm och har över 700 medlemmar.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget genomförs i Stockholm och tar ungefär en till två timmar i anspråk i veckan. En gång i månade har styrelsen möte där alla träffas och diskuterar hur situationen i föreningen ser ut just nu.
Specifika önskemål eller information: 
Erfarenhet av tidigare kassöruppdrag är meriterande men absolut inte ett krav. Det viktigaste är att du är intresserad av ekonomi, vill lära dig och ställer upp på Röda Korsets värderingar. Som tidigare nämnt ingår utbildning.
Minimiåtagande: 
En timme i veckan samt deltagande på styrelsemöte en gång i månaden.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete