Inaktiv platsannons

Hållbarhetsspecialist i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren projektledare till tjänsten som Hållbarhetsspecialist till vår Hållbarhetsavdelning som ingår i enheten Strategisk kommunikation. Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Din roll

Med utgångspunkt från affärsstrategin ansvarar du för att driva egna projekt i samarbete med organisationens övriga verksamheter och säkerställer styrning, uppföljning och utvärdering av hållbarhetsarbetet. I din roll stöttar och inspirerar du organisationen och strävar mot att uppnå olika projektmål i enlighet med vad som överenskommits med projektsponsor och projektägare. I rollen ingår även att genomföra omvärldsanalyser, intressentdialoger, policyarbete och att kommunicera arbetet som bedrivs inom Skandia, såväl genom skriftlig som muntlig kommunikation. Som hållbarhetsspecialist ansvarar du för att integrera, coacha och följa upp arbetet i verksamheten och se till olika behov för att fortsätta driva hållbarhetsområdet framåt.

Några av våra medarbetare
Daniel Winther
Portföljförvaltare
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra"
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens"
Johan Hagman
Telefonrådgivare
"Den optimala storleken på företaget, gör att känslan av att bidra fortfarande är stor samtidigt som du har möjlighet att specialisera dig inom olika områden."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt. "
Kvalifikationer

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning med fokus på hållbart företagande och som visar goda resultat av tidigare arbete. Meriterande är erfarenhet från konsultverksamhet eller större företag med kundorienterad verksamhet samt erfarenhet från arbete med kommunikation eller strategi.

Som person ser vi att du är driven och utåtriktad med goda ledaregenskaper eftersom rollen innebär ett brett kontaktnät och samarbete över avdelningarnas gränser, samt mot externa gränsytor och intressenter. Du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att uppmuntra och stötta andra samtidigt som du kan vara kravställande och få saker att hända. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och är trygg i att fatta egna beslut.

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Hanna Liedberg tel. 070 - 29 28 167 och Emelie Sandsten tel. 0707- 60 36 96.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)