Inaktiv platsannons

TOP JOB

Amnesty söker Telefonkommunikatörer till kvällstid i Stockholm

Amnesty International är en global organisation som arbetar för mänskliga rättigheter. Vi söker nu telefonkommunikatörer till Amnesty Internationals Telephone Fundraising!

12 - 20 timmar per vecka

Arbetsbeskrivning:

Som telefonkommunikatör har du en viktig roll i Amnestys arbete för mänskliga rättigheter. Arbetsuppgifterna på Telephone Fundraising går ut på att samla in pengar genom att värva nya medlemmar eller att höja befintliga medlemmars månadsgåvor. Detta görs genom engagerande samtal där du upplyser om orättvisor runt om i världen och vad Amnesty gör för att bekämpa dem. Genom vårt fundraisingarbete och engagemang hjälps vi tillsammans åt att bidra till Amnesty Internationals insamlingsmål och globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna. Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2019.
 
På Amnesty är vi måna om din kompetens och lägger stor vikt vid din utveckling. Därför får du som telefonkommunikatör kontinuerlig coachning och utbildning. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning, vi vill att du är beredd att jobba hos oss i åtminstone 6 månader. Arbetet är förlagt till kvällstid (mån-tors kl 17-21, fre kl 16-20 + 1 timme utbildningstid/vecka) vardagar på vårt sekretariat i Stockholm. Tjänstens omfattning är tre till fem arbetspass i veckan. 
 

VI SÖKER

Vi söker dig som gått ut gymnasiet och vill ha ett givande extrajobb. Jobbet kompletterar studier, eget företagande och andra deltidssysslor bra. Du tycker om att mäta resultat, nå uppsatta mål och vill göra en insats för mänskliga rättigheter genom ett gediget fundraisingarbete. Oavsett tidigare kunskaper kommer du lära dig mycket om Amnestys människorättsarbete.
 
Vi är övertygade om att kollegor med olika erfarenheter gör oss till en starkare arbetsplats. Därför värnar vi om en jämlik och inkluderande arbetsplats.

Vad vi erbjuder:

  • På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss.
  • Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i mänskliga rättigheter, fundraisingmetoder och samtalsteknik.
  • Vi erbjuder också fast månadslön och trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Är drivande, lyhörd och tycker om att kommunicera via telefon
  • Motiveras av att arbeta målinriktat med fundraising då det ingår resultatkrav i tjänsten
  • Trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra
  • Motiveras av att arbeta målinriktat då det ingår resultatkrav i tjänsten.
  • Talar och förstår svenska obehindrat

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som finns på plats i över 70 länder och samlar människor som vill bidra till förändring. Vi tar så gott som aldrig emot pengar från politiska partier eller regeringar - tack vare det kan vi vara oberoende i våra utredningar och åsikter. Vi sätter press på regeringar och makthavare genom att avslöja och offentliggöra kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden. Läs mer på www.amnesty.se

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan snarast genom att fylla i din epost i nedanstående formulär. Vi tar inte emot ansökningar via epost.
 
För frågor om tjänstens innehåll kontakta Andreas Boström, 076-050 09 62 alternativt maila till andreas.bostrom@amnesty.se. Fackligt ombud för Unionen är Karin Ledin Da Rosa som nås på 08-729 02 35 och för SACO Ulrika Westin på telefon 08-729 02 12.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
12 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
 Via telefon övertyga och upplysa andra människor om att bidra till Amnestys arbete för mänskliga rättigheter
Typ av jobb
Kundservice / Call center, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska