Inaktiv platsannons

topjob

Telefonkommunikatör - extrajobb, kvällar och helger i Stockholm

Vill du ha ett viktigt jobb som gör skillnad - på riktigt? Amnesty International är en global organisation som arbetar för mänskliga rättigheter. Vi söker telefonkommunikatörer som vill vara med och kämpa för mänskliga rättigheter tillsammans med oss.

Arbetsbeskrivning:

Som telefonkommunikatör är din arbetsuppgift att via telefon övertyga andra människor om att bidra till Amnestys viktiga arbete för mänskliga rättigheter. Genom att upplysa om orättvisor runt om i världen värvar vi nya medlemmar eller ökar månadsgåvan för befintliga. Vi arbetar målinriktat med olika fundraisingmetoder för att uppnå bästa resultat när vi informerar och övertygar de människor vi kommunicerar med. Genom samarbete och engagemang hjälps vi tillsammans åt att bidra till Amnesty Internationals globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna. Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2017.

För att trivas i den här rollen bör du som söker ha ett intresse för mänskliga rättigheter. Du har kunskap inom området eller är intresserad av att lära dig mer. Tidigare erfarenhet av andra ideella organisationer, telemarketing eller försäljning, samt kunskaper om säljtekniker är meriterande, men inget krav. Arbetet är förlagt kvällstid på vardagar och du behöver kunna jobba minst tre pass per vecka. 

Vad vi erbjuder:

  • På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss.
  • Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i mänskliga rättigheter, fundraisingmetoder och samtalsteknik.
  • Vi erbjuder också fast månadslön och trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Är lyhörd och bekväm med att kommunicera via telefon.
  • Trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.
  • Är bekväm med att prata om pengar.
  • Motiveras av att arbeta målinriktat då det ingår resultatkrav i tjänsten.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

För frågor om tjänstens innehåll kontakta Fredrik Häller. Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg och för SACO Teresia Carlgren.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök nu"! Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via epost. 

Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
12 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
 Via telefon övertyga och upplysa andra människor om att bidra till Amnestys arbete för mänskliga rättigheter
Typ av jobb
Kundservice / Call center, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis