Inaktiv platsannons

topjob

Telefonkommunikatör - extrajobb, kvällstid vardagar i Stockholm

Amnesty International är en global organisation som arbetar för mänskliga rättigheter. Vi söker telefonkommunikatörer!

Arbetsbeskrivning:

Som telefonkommunikatör har du en viktig roll i Amnestys arbete för mänskliga rättigheter. Din främsta arbetsuppgift är att värva nya medlemmar eller höja befintliga medlemmars månadsgåvor. Detta görs genom engagerande samtal där du upplyser om orättvisor runt om i världen och vad Amnesty gör för att bekämpa dem.Genom samarbete och engagemang hjälps vi tillsammans åt att bidra till Amnesty Internationals insamlingsmål och globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna. Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2018.

På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss. Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning och utbildning. Du erbjuds tillsvidareanställning med fast lön som inleds med 6 månaders provanställning. Vi söker dig som kan jobba 3-5 eftermiddagar/kvällar i veckan på vårt sekretariat som ligger på Södermalm i Stockholm.

VI SÖKER
Vi söker dig som vill ha ett tryggt och givande extrajobb på kvällar vid sidan av andra sysslor dagtid. Jobbet kompletterar studier, eget företagande och andra deltidssysslor bra. Du tycker om att mäta resultat, nå uppsatta mål och vill göra en insats för mänskliga rättigheter runt om i världen. Du behöver inte ha kunskap om mänskliga rättigheter men ser fram emot att lära dig.

Vi jobbar aktivt med att skapa en jämlik och inkluderande arbetsplats. Vi är övertygade om att kollegor med olika erfarenheter gör oss till en bättre arbetsplats. 

Vad vi erbjuder:

  • På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss.
  • Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i mänskliga rättigheter, fundraisingmetoder och samtalsteknik.
  • Vi erbjuder också fast månadslön och trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Är lyhörd och bekväm med att kommunicera via telefon.
  • Trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.
  • Är bekväm med att prata om pengar.
  • Motiveras av att arbeta målinriktat då det ingår resultatkrav i tjänsten.
  • Talar och förstår svenska obehindrat.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som finns på plats i över 70 länder och samlar människor som vill bidra till förändring. Vi tar så gott som aldrig emot pengar från politiska partier eller regeringar - tack vare det kan vi vara oberoende i våra utredningar och åsikter. Vi sätter press på regeringar och makthavare genom att avslöja och offentliggöra kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden. Läs mer på www.amnesty.se

Publicerad den

29-02-2020

Extra information

För frågor om tjänstens innehåll kontakta Andreas Boström, 076-050 09 62 alternativt maila till telefonjobb@amnesty.se. Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg som nås på telefon 08-729 02 42  och för SACO Ulrika Westin som nås på telefon 08-729 02 12. 

 

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Ansök nu" och sök direkt hos oss! Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via epost. 

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
12 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
 Via telefon övertyga och upplysa andra människor om att bidra till Amnestys arbete för mänskliga rättigheter
Typ av jobb
Kundservice / Call center, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis