Inaktiv platsannons

Produktsamordnare i Sodertalje

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Gruppen är delaktiga i Scanias produktutveckling genom att beskriva produkterna från utvecklingsstadiet till färdig produkt. I produktstrukturen beskrivs de komponenter och artiklar som krävs för att bygga Scanias lastbilsprogram och på vilka lastbilsvarianter de hör hemma. Här beskrivs också de varianter av utrustningar som finns och hur dessa får kombineras.

Det digitala underlag som skapas har många tillämpningsområden, till exempel beräkningsgrupper använder underlaget för aerodynamik- och hållfasthetssimuleringar på helbilsnivå. Andra viktiga internkunder är marknadsföring och produktion. Då simuleringsdriven produktutveckling är i början av sin era på Scania lever gruppen i ett klimat som präglas av ett ständigt flöde av nya tillämpningsområden med specifika behov. För att möta dessa nya behov behöver vi ständigt arbeta med förbättring och förändring av arbetssätt och metoder.

Vi söker nu en driven och analytisk person till gruppen som ser möjligheterna inom vårt arbetsområde.

Dina arbetsuppgifter

–       Vill du få en djup förståelse för Scanias produktstrukturer och produktbeskrivning, samt en bred kunskap om lastbilschassiet?

–       Gillar du i att arbeta i team och att ha flera aktuella arbetsområden?

–       Är du intresserad av att arbeta parallellt i flera utvecklingsprocesser och projekt?

–       Söker du analytiska utmaningar i en kundorienterad och tvärfunktionell miljö?

Om du nickar igenkännande till ovanstående kan det mycket väl vara dig vi söker till produktsamordnarlaget hos oss.

Din profil

Har du även ett grundmurat intresse för att utveckla processer och metoder, samt en akademisk bakgrund är sannolikheten ännu större att du kommer utvecklas och utveckla hos oss.

För mer information
Vill du veta mer så kontakta Tove Berg, gruppchef 08-553 822 57.

About the job
  • Title: Produktsamordnare
  • Business area: Research and Development
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2018-06-24
  • Job Id: 20180763
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej