Inaktiv platsannons

Projektledare IT i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektledare IT med placering i Göteborg, Borlänge. Vi vill ha din ansökan senast den 18 juni.

Vill du vara med och forma framtidens transportsystem? Vill du vara en del i att skapa ett tillgängligt Sverige till nytta för medborgare och näringsliv? Då ska du läsa extra noga!

Trafikverkets IT-organisation har ett helhetsansvar för it och telekom inom Trafikverket, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om. Som medarbetare inom IT-organisationen får du möjlighet att vara med och bidra i en spännande förändring. Digitaliseringen ställer allt större krav på Trafikverket och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen.
Som pålitlig, engagerad och modig medarbetare får du möjlighet att delta och bidra i den fantastiska digitaliseringsresa som pågår

Arbetsuppgifter

Är du en ansvarstagande ledare som brinner för ständig förbättring? Nu har du möjlighet att vara med och forma ITs förvaltning av ett mycket viktigt område.

Vi söker en erfaren IT-projektledare som ska leda arbetet med att etablera en välfungerande förvaltning av vår e-tjänsteplattform som just nu utvecklas för fullt.
Du jobbar tillsammans med beställare, mottagare och utvecklingsteamet för att säkra ständig kvalitét i leveransen. Smidiga arbetssätt, högpresterande team, kontinuerliga leveranser är områden som ligger dig nära och där du vill vara med och göra skillnad. Vi tror på de agila värderingarna och team som jobbar tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
- har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med inriktning IT eller motsvarande som av oss kan bedömas likvärdigt.
- har dokumenterad yrkeserfarenhet som projektledare inom IT systemutveckling eller förvaltning
- har förmåga att påverka och engagera din omgivning genom att tydliggöra lösningar och möjligheter
- är en erfaren ledare som kan motivera, skapa engagemang och delaktighet
- har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift
- har svenskt medborgarskap
- har god kommunikationsförmåga som innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren

Övrig information

Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass.
Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum.

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej