Inaktiv platsannons

Junior CAD konstruktör i Göteborg

Om tjänsten

Junior CAD konstruktör Om jobbet

ÅF växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att ÅF bara är teknik, vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. ÅF är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som vill arbeta som CAD konstruktör. Projektgruppen som du kommer ingå i består av såväl juniora som seniora konsulter och personal från våra kunder. Arbetsklimatet präglas av teamwork, framåtanda och med fokus på hög kvalité på våra leveranser.

I rollen som CAD konstruktör kommer du arbeta med konstruktion av elritningar, klassningsplaner, systemscheman och liknande. Du kommer vara ansvarig för att upprätthålla ordning och reda bland ritningar och dokumentation.

Vem är du?

Vi söker dig som kommer direkt från gymnasiet eller YH-utbildning samt har någon typ av relevant CAD utbildning eller erfarenhet. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör och på sikt bli vår CAD expert.

Förutom din teoretiska bakgrund är det viktigt att du har en flexibel personlighet och att du trivs med ett omväxlande jobb. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som bra på att kommunicera och som en person som har lätt att ta folk och jobba med många kontaktytor. Du har en fallenhet för ordning och struktur och har förmågan och viljan att snabbt sätta dig in i nya projekt. Eftersom man ibland jobbar i parallella projekt är det viktigt att du kan skapa struktur i din vardag för att kunna prioritera och hantera dina arbetsuppgifter på bästa sätt för både dig, dina kollegor och dina beställare.

Du har en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. Dessa egenskaper leder i bästa fall i förlängningen även till nya uppdrag genom att du i dialogen med dina kunder lyssnar in deras organisations behov och inte är rädd för att ”våga räcka upp handen” när de behöver hjälp. Antingen är det du som är rätt person för uppdraget eller så är det en kollega.

Våra värdeord ”Brave – Devoted – Team players” säger helt enkelt väldigt mycket om vad vi söker!

Har vi fångat ditt intresse? Bra! Sök tjänsten eller ring om du har några frågor! Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vill du vara en del av ÅFs framgångssaga kan vi erbjuda karriärmöjligheter med omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att utvecklas inom dina intresseområden. För att hjälpa dig att utvecklas satsar vi mycket på variation i uppdragen tillsammans med kompetensutveckling i form av utbildning och hoppas på detta sätt kunna bidra till din personliga utveckling.

Kollegorna - en bra, dynamisk grupp med erfarenhet och bakgrund – kommer definitivt att kunna bidra till din utveckling genom vårt uttalade förhållningssätt av att dela med sig av sin kompetens!

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och övertidsersättning. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club ÅF. Genom Club ÅF erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet oavsett om man är intresserad av segling, skidåkning, matlagning, fotboll, yoga eller teater! 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)