Inaktiv platsannons

Orderplanerare Supply chain i Jordbro

Om tjänsten

Dagab är en del av Axfood koncernens verksamhet som bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys, Hemköp och Axfood Snabbgross. Totalt har Axfood 274 egna butiker och cirka 1100 samverkande butiker. Dagab Inköp & Logistik ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Axfoodkoncernen arbetar ständigt med att effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Leveranser sker från någon av de sju distribunalerna i Jordbro i Stockholm, Backa i Göteborg, Jönköping, Borlänge, Örebro, Skellefteå och Sätra.

Bli en av oss

Har du en akademisk examen inom logistik eller supply chain och är intresserad av att arbeta mot dagligvarubranschen? Är du en noggrann person som motiveras av att tänka logiskt och att hitta de smartaste och mest lönsamma lösningarna? Då är det dig som vi söker som orderplanerare hos Dagab Inköp & Logistik – en stor koncern med många utvecklingsmöjligheter!
Vi söker en Orderplanerare till Dagab Inköp & Logistik som ingår i Axfoodkoncernen och ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Som Orderplanerare kommer du att tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Dagab VFS (Varuflödesstyrning). Denna avdelning ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde till Willys, Hemköp, Tempo och Snabbgrossbutiker runtom i hela landet. Tjänsten är placerad i Jordbro söder om Stockholm.

Du välkomnas till en organisation som har tydliga värderingar och kärnvärden (Butiken är scenen, Vi vågar, Vi har koll, Du är viktig och Vi är starka tillsammans) som ligger till grund för samtliga medarbetares dagliga arbetsinsatser. Här vill man att medarbetare ska växa och utvecklas genom ett ständigt lärande och erbjuder därför goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling inom koncernen. Du kommer att arbeta i en driven och ambitiös grupp där du som ny medarbetare kommer att läras upp och stöttas av dina duktiga och erfarna kollegor.

Det här får du göra

Som Orderplanerare ansvarar du för att dagligen bevaka ett antal olika system samt granska och kvalitetssäkra automatiskt genererade orderförslag till cirka 440 av Axfoods egenägda och handlaräga butiker (Willys, Hemköp, Tempo, och Snabbgross). Det är ditt ansvar som Orderplanerare att säkerställa att dessa order har god kvalitet och korrekta systemförutsättningar. Rollen innefattar kontaktytor både internt och externt där du förväntas bemöta och ge god service till butiker och andra funktioner inom Axfood.

Du kommer till exempel att:

• Arbeta i diverse system, säkerställa en god indata kvalité och orderförslag
• Styra, balansera och prognostisera ordervolymer.
• Besvara frågor från butikerna på ett professionellt och trovärdigt sätt där du även tar fram den bästa och mest effektiva lösningen till deras behov.
• Dagligen arbeta med hantering av rapporter och stora datamängder i Excel

Tjänsten riktar sig till dig som har ett stort intresse inom supply chain/logistik och som nu vill ta dig an en operativ roll där det ställs höga krav på noggrannhet och stort ansvarstagande redan från första dagen. Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som letar efter en tjänst där du får fortsätta att använda och utveckla din analytiska förmåga och dina goda kunskaper i Excel.
Arbetstider: 07:00-16:00 (06:00-15:00 var 4-5:e vecka), helgarbete enligt rullande schema var 4-5:e vecka.
Heltid, tillsvidare, 6 mån provanställning

Det här förväntar vi oss

• Har en examen från högskola eller universitet inom logistik, supply chain eller annan liknande inriktning.
• Har mycket goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel (Pivot och Macro) samt Power Point.
• Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal- och skrift, då all kommunikation sker på svenska.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln ex. matbutik, kundtjänst, eller varuförsörjning, supply chain, logistiksplanering eller liknande.

Vi söker dig som är noggrann och drivs av utmaningar där du får möjlighet att använda dina kunskaper. Du är inte rädd för att agera i en oväntad situation (ex. systemstörningar) utan har förmågan att agera snabbt och korrekt utefter avdelningens uppsatta arbetsrutiner. Då tjänsten innefattar kontaktytor både internt och externt ser vi att du har en stark kommunikativ förmåga och en känsla för service.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb