Inaktiv platsannons

Teamchef inom affärskommunikation i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en teamchef inom affärskommunikation till kontoret i Stockholm. Som teamchef har du en nyckelroll i vår moderna försäljningsorganisation där du, i tätt samarbete med ytterligare en teamchef och chef för affärskommunikation, ansvarar för att avdelningen ständigt utvecklas och levererar sitt uppdrag på ett flexibelt, effektivt och professionellt sätt. Du ansvarar även för att genomföra medarbetarsamtal och lönesamtal med halva teamet (cirka 6 personer) samt stötta dem i det dagliga arbetet. Utöver det leder du själv ett antal projekt inom avdelningen.

Affärskommunikations uppdrag innebär i stort att sätta våra produkter i rätt sammanhang och för att producera säljmaterial, göra kund- och omvärldsanalyser, B2B-event, billboards och säljdrivande PR.

Vem är du?

Du är van vid att leda och har stor erfarenhet av mediabranschen och kommunikation i stort. Som person är du kreativ, nytänkande, prestigelös och ansvarstagande och trivs i en arbetsmiljö där du och dina kollegor visar respekt mot varandra. Som ledare är du ödmjuk, tydlig och har lätt för att prioritera – både för dig själv och för ditt team.

Vi ser att du har:

  • Minst tre års erfarenhet av liknande roll
  • Erfarenhet från mediabyrå
  • Relevant utbildning, gärna inom kommunikation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en modern arbetsplats med den senaste tekniken, nyrenoverade lokaler, flexibla arbetsplatser och goda förutsättningar att balansera arbetsliv med privatliv. I TV4-huset på Tegeluddsvägen i Stockholm finns även en friskvårdavdelning med både gym och träningsklasser.

Tjänsten är placerad på Tegeluddsvägen i Stockholm och är en tillsvidareanställning som ingår i Unionens avtalsområde. Urval och intervjuer sker löpande och tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor

Om du har frågor om tjänsten, kontakta affärskommunikationschef Karin Törnkvist, karin.tornkvist@tv4.se.

Vid fackliga frågor, mejla till unionen@tv4.se.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej