Inaktiv platsannons

HR-specialist Arbetsmiljö i Solna

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

HR-specialist Arbetsmiljö

Vill du arbeta i en strategisk roll där du får samordna utbildning inom arbetsmiljö? Är du en person som kan uppnå intern samverkan mellan affärsområdena och externt med branschen? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker nu en arbetsmiljö-specialist inom utbildning till vår koncernövergripande avdelning inom arbetsmiljö, säkerhet och arbetsrätt.

Här välkomnas du till ett ljust och öppet kontor ett stenkast ifrån Solna station norr om Stockholm. I din arbetsgrupp ingår 4 kollegor som sitter på olika kontor runt om i landet. I Solna kommer du vara placerad tillsammans med 1 kollega i ditt team men kommer även sitta nära till övriga delar av din avdelning som du också kommer samarbeta med. Det finns även möjlighet att arbeta från något av kontoren i Mellansverige alternativt Malmö. Då rollen är delvis ny kan det finnas utrymme att påverka dess utformning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • samordna arbetsmiljöutbildningar och till viss del även säkerhetsutbildningar för hela koncernen
  • kvalitetssäkra utbildningarnas innehåll och lägga upp en långsiktig utbildningsstrategi
  • vara delaktig i projekt och utveckla olika utbildningsformer så som digitalt lärande
  • som projektledare driva utformningen av nya utbildningar utifrån behov. I den här delen kommer du att arbeta tätt tillsammans med kompetensutvecklingsenheten som ansvarar för genomförandet av utbildningarna
  • vara en del av Peabs kompetensutvecklingsråd
  • ansvara för arbetsmiljödiplomering som är en arbetsmiljöutbildning för samtliga Peabs chefer samt utveckla denna vid behov

Omfattning: Heltid, start enligt överenskommelse och tillsvidare

Ort: Stockholm, Malmö eller Mellansverige

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har;

  • eftergymnasial utbildning inom arbetsmiljö eller motsvarande kompetens förvärvad i arbetslivet
  • minst fem års erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete, förslagsvis som arbetsmiljösamordnare, samt ha genomfört utbildningar inom arbetsmiljö
  • erfarenhet av arbete inom större bolag

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från byggbranschen eller industrin där du har arbetat med utbildningar inom arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du analytisk, pedagogisk och har ett strategiskt perspektiv. Du planerar och driver ditt arbete och projekt framåt på ett effektivt och framgångsrikt sätt. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga och kan hantera många kontaktytor. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Skicka gärna in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Wallin 073-343 41 28.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej