Inaktiv platsannons

Salesforce CRM specialist i Solna

Vi söker nu en specialist inom Salesforce CRM system som ska arbeta med att driva, utveckla och förvalta vårt CRM-system och CTI- lösning för Postnord Sveriges kundservice och andra supporterande enheter.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Du blir en del av Sales Operations Säljutveckling inom Postnord Sverige som består av 14 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med att driva utveckling inom sälj- och kundservice, dvs processer, CRM-systemen, masterdata, kontrakt och avtal med målet att vi ska bli effektivare inom Postnord.  
Som CRM specialist blir ditt fokus att jobba med systemstöd kopplat till kundservice, reklamationer och masterdata. Du analyserar, driver och utvecklar Salesforce samt kringliggande system i linje med verksamhetens behov. Primärt arbetsområde är inom ServiceCloud och CTI lösning. Du agerar projektledare och har ett koordinerande ansvar gentemot verksamheten för att samla in krav och prioritera mellan olika behov. Vidare driver du olika utvecklingsspår för Postnord Sverige samt samarbetar med våra nordiska kollegor. Att jobba för ökad automatisering och robotisering i kundprocesserna blir en del av din vardag.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har en relevant akademisk grundutbildning. Du har ett starkt systemintresse och tidigare erfarenhet av att jobba med CRM system. Har du arbetat med Salesforce tidigare och/eller frågor kring masterdata i SAP är det starkt meriterande. Du har projektledarkompetens med egenskaper som strukturerad, noggrann och förmåga att leverera enligt tidplan. Du är analytisk och drivande samt har en stor lyhördhet och förståelse för verksamhetens behov och krav. 
Att omsätta teori till praktik och säkerställa förändring är en naturlig del i din personlighet 
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Sommarjobb