Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig till GEP Communication Group i Stockholm

Om tjänsten

                  

GEP Communication Group AB (GEP), är Nordens ledande promotional agency inom premie-, produktkommunikation, merchandise och kampanjer. GEP designar, producerar och distribuerar sina varor nationellt och internationellt till några av Europas största och mest älskvärda varumärken. Bland kunderna finns bland annat, McDonald's, Carlsberg, Scania, Thomas Cook, P&G, Samsung, DHL, IKEA, ABSOLUT Vodka, UNIBET för att nämna några. Huvudkontoret i Stockholm sysselsätter 35 personer och omsättningen för 2017 överstiger 150 miljoner.

 

Om tjänsten

Nu söker vi en engagerad och utåtriktad person som vill ta helhetsansvaret för vår ekonomifunktion. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som du har det arbetsledande ansvaret för. Du får en verksamhetsnära roll där du rapporterar direkt till VD.   

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av hela redovisningsflödet, från löpande bokföring till kvartalsrapportering och årsredovisning inklusive koncernredovisning. I dina arbetsuppgifter ingår också löner, projektredovisning, likviditetsplanering, moms- och skatteredovisning, verksamhetsuppföljning och analyser.  Som ekonomiansvarig blir du också delaktig i budget- och prognosarbetet och ett bollplank för ledningen i verksamhetsfrågor. 

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet inom redovisning. Du är självständig i bokslutsarbetet och har erfarenhet av koncernredovisning från en mindre koncern. Här finns möjligheten för Dig som vill ta nästa steg i karriären att ta en första roll med helhetsansvar för en ekonomifunktion och därmed gå mer mot verksamhetsuppföljning, kombinerat med redovisning som ett tydligt inslag. Som person är du driven, flexibel, trygg och självständig. Vi värdesätter såväl affärsmässighet som prestigelöshet och du måste kunna hantera även rutinmässiga arbetsuppgifter. För att trivas på GEP bör du värdesätta en kreativ och livfull arbetsmiljö med stort fokus på kunden och affären. Som bolag värnar man om gemenskapen så resor och andra aktiviteter tillsammans är vanligt förekommande. GEP sitter i härliga och moderna lokaler vid Stadshagen. 

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb