Inaktiv platsannons

Plantagen söker import och export manager i Stockholm

Om tjänsten


Vill du följa med på Plantagens resa framåt och vara delaktig i hela processen kring import och export? Har du tidigare jobbat med tullfrågor och vill ta nästa steg i karriären?

Då har Plantagen din nästa tjänst!

Plantagen söker en självständig och driven import och export manager till deras kontor i Barkaby. Du kommer att jobba med hela flödet och i en internationell miljö. Du välkomnas till ett prestigelöst och härligt gäng kollegor.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att vara den personen på Plantagen som har det övergripande ansvaret för att deras import och export fungerar på bästa sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är;

  • Ansvara för processerna gällande import och export
  • Säkerställa nödvändiga tillstånd och dokument med relevanta myndigheter
  • Ansvara för processerna kring tullager
  • Stödfunktioner för interna avdelningarna och säkerställa att de gör rätt saker gällande import och exportprocessen.

I den här tjänsten ställs det krav på att du tar ett helhetsansvar och du kommer att ha mycket kontakt både internt med de olika avdelningarna men även externt. I denna bransch händer det mycket så du måste trivas i en föränderlig miljö. Du kommer inte att ha något personalansvar inledningsvis.

Kvalifikationer;
Du ska ha en universitetsutbildning inom ekonomi eller logistik. Du ska ha jobbat minst i 3 år med export och import av konsumentvaror. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och du har mycket goda datakunskaper, framför allt i Excel.

Du drivs av att prioritera, organisera och planera. Du gillar att lösa problem samtidigt som du har ett helikoptertänk för processerna. Du är självgående och kan driva ditt jobb framåt, du är effektiv och har lätt för att fatta snabba beslut. Du jobbar prestigelöst och är flexibel samtidigt som du är kommunikativ. För att trivas hos Plantagen sprider du härlig energi omkring dig.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb