Inaktiv platsannons

Project Manager Gripen i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Du blir en del av Gripen Supports Projektkontor där vi samlar kompetenser inom Projektledning, Projektplanering samt Risk- och Möjlighetskoordinering. Projektkontoret ingår i avdelningen Contract and Project Management som har ansvaret för att tillse att våra affärer och projekt drivs på ett så effektivt sätt som möjligt.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta inom Gripen C/D och där ta ansvar för vårt ILS-åtagande och leveranser tillsammans med vår huvudprojektledare. Du har ansvar för tid, teknik och ekonomi och självklart också för att våra medarbetare trivs och mår bra i projektet. Arbetet sker i nära samarbete med andra delar av Gripen C/D-organisationen och du kommer ha mycket kontakter både inom och utom eget projekt.

Den du är idag

För den här rollen ser vi att du har en teknisk högskoleutbildning samt erfarenhet av att arbeta som projektledare. Har du ytterligare erfarenhet av ledarskap ser vi det som meriterande. Förståelse för affärer och ekonomiska frågor är också något vi värdesätter högt för denna roll.

Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är initiativtagande och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har lätt för att kommunicera och kommer ofta med nya idéer och angreppssätt för att lösa olika problem. Du leder genom att skapa engagemang och delaktighet. Vi jobbar ständigt med att bli effektivare och därför är det bra om du även har intresse för metoder och arbetssätt.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)