Inaktiv platsannons

Bli jobbcoach åt en nyanländ jobbsökare! i Lidingö

Nema Problema... Som du säkert vet så finns det många nyanlända i Stockholm som kommit hit av olika anledningar och som har svårt att hitta jobb. För många nyanlända är vägen till jobb lång och vissa når aldrig fram till en anställning...

Om tjänsten

Nema Problema Foundation

Som du säkert vet så finns det många nyanlända i Stockholm som kommit hit av olika anledningar och som har svårt att hitta jobb. För många nyanlända är vägen till jobb lång och vissa når aldrig fram till en anställning som passar deras kvalifikationer. Detta är ett stort resursslöseri, och nu har du chans att vara med och ändra på det.

Du har chans att förändra livet för en människa!

Genom att erbjuda din erfarenhet, kompetens och kännedom om det svenska arbetsklimatet under en kväll kan du hjälpa till att korta en persons väg till jobb och meningsfull sysselsättning. Samtidigt gör du en jätteinsats för svensk ekonomi och integration. Och i utbyte får du lära känna en person som kanske har, för dig, nya och annorlunda kunskaper.

Varje tisdag anordnar Nema Problema en yrkesförberedande kvällskurs på Lidingö där nyanlända jobbsökare bereds kunskap och verktyg som behövs för att finna ett jobb på den svenska arbetsmarknaden. Kurstillfällena inleds med att Nema Problema presenterar en uppgift, det kan till exempel vara CV-skrivning, anställningsintervjuträning eller CV-registrering hos rekryteringsbolag, därefter arbetar du som jobbcoach tillsammans med en nyanländ jobbsökare utifrån arbetsuppgifter som Nema Problema bistår med.​

Detta behöver du göra:

  1. Anmäl ditt intresse.
  2. Boka in en tisdagkväll då du kan vara med.
  3. Om du gillar uppdraget kommer du bjudas in till kurstillfällen under tisdagskvällar framöver och du väljer själv vilka du vill närvara på.

Låter det intressant?

Var med och integrera Sverige genom att anmäla dig idag!

Vi ansvarar för att hålla förväntningarna på rätt nivå och finns alltid tillgängliga för råd och stöd.

Har du frågor, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Tisdagar mellan kl 18-20 på Läroverksvägen 58, Lidingö. OBS! Du behöver inte närvara varje tisdag utan anmäler dig till de tillfällen som du vill vara med.
Specifika önskemål eller information: 
Du måste ha tillgång till egen bärbar dator, prata flytande svenska och ha erfarenhet av den svenska arbetsmarknaden.
Minimiåtagande: 
Du behöver inte närvara varje tisdag utan anmäler dig till de tillfällen som du vill vara med.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lidingö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lidingö | Volontärarbete