Inaktiv platsannons

Två utvecklare/arkitekter som brinner för Cloudlösningar (Azure) i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Två utvecklare/arkitekter som brinner för Cloudlösningar (Azure) Örnsköldsvik
Sista ansökan 2018-09-01

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur 
Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar. 
 
Atea i Örnsköldsvik 
För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster och vårt erbjudande i Region Norr och Örnsköldsvik söker vi nu två utvecklare/arkitekter som brinner för cloudlösningar (Azure). Atea Örnsköldsvik består av en härlig mix av olika typer av individer med olika kompetenser. Gemensamt för oss alla är att vi verkligen brinner för det vi gör, älskar att få ta ansvar och arbeta tillsammans som ett lag. Vi söker nu fler lagkompisar som kan komplettera oss i vår framtida utveckling och driva våra kunder framåt i digitaliseringen. Till din hjälp har du ett av itmarknadens starkaste varumärken, ett team med kollegor som brinner för it och en vältrimmad leveransorganisation. 
 
Din roll i laget 
Vi söker en talangfull utvecklare/arkitekt som brinner för Cloudlösningar med fokus på Azure.  
Du drivs av att utveckla tjänster i molnet likväl som du har ett starkt intresse av att använda cloudbaserade teknologier för att hjälpa våra kunder att maximera deras nytta och ekonomiska mål med hjälp av cloudtjänster.  
Hos oss får du arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att merparten av din tid arbeta ute hos våra kunder inom offentlig och privat verksamhet. Stationeringsort är Örnsköldsvik men en stor del av tiden kommer du att jobba mot Ateas kunder inom hela Sverige.  Hos våra kunder kan du komma att agera rådgivare och du kommer att ha ett stort ansvar själv eller tillsammans med kollegor för att leverera med högsta kvalitet. Du kommer att bli involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design, implementation till förvaltning. Du är självgående och planerar dina uppdrag samt ansvarar för din egen kalender. Det ingår i dina arbetsuppgifter att dagligen skapa goda relationer med kunder och kollegor, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer. 
 
För att lyckas som Utvecklare/Arkitekt behöver du kompetens inom nedanstående områden: 
  • Erfarenhet inom programmering, som t e x .Net, Python eller Node.js 
  • Erfarenhet av utveckling och arkitektur genom Microsoft Azure 
  • Erfarenhet av att implementera cloudlösningar och utveckling av Cloud Native applikationer 
  • Arbetat I DevOps miljöer. 
  • Minst fem års erfarenhet av mjukvaruutveckling med hjälp av ”cloud relevant languages” 
  • Inneha körkort B 
  • Förstå innebörden i och attraheras av att med personligt ansvar vara lagspelare 
  • Affärsförståelse och förmåga att i tal och skrift kommunicera med kollegor och med kunder på svenska 
  • och engelska 
Meriterande egenskaper inkluderar: 
  • Certifieringar inom Microsofts tjänster 
  • Kunskap inom Sharepoint och PowerBI 
  • Jobbat som konsult tidigare 
  • En pedagogisk personlighet 
Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på våra medarbetares utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med it. Vill du också vara en del av landslaget? 
 
Ansök och bli en av oss 
Skicka in din ansökan redan idag via "Sök tjänsten"-knappen! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 1 september 2018. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Martin Kjell, martin.kjell@atea.se eller telefon 0660-860 90. 
 
Välkommen till Atea!  
 
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 800 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24,6 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börsen. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | IT | Heltidsjobb (förstajobb)