Inaktiv platsannons

Gerlach Sweden AB söker: Customs Clearance Specialist till Jönköping eller Malmö

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Vill du vara med och driva utvecklingen av Gerlach Sverige och arbeta med tullverksamhet i framkant? Då är det här tjänsten för dig!

Vilka är vi?

Gerlach finns i tolv länder inom Europa, har över 70 kontor och 500 hängivna tullspecialister som erbjuder omfattande kunskaper och erfarenhet för att hjälpa våra kunder med sina tullärenden. Vi är ett ledande tullombud i Europa och genom ett omfattande nätverk även i övriga världen, och våra tjänster och lösningar håller högsta kvalitet.

Tullverksamhet är vår kärnverksamhet och vi erbjuder ett komplett paket med mervärdestjänster. Vi har en flexibel och omfattande portfölj med tulltjänster och lösningar som skräddarsys efter de specifika behoven hos varje kund.

Gerlach Sverige söker nu en kundinriktad och noggrann Customs Clearance Specialist med goda kunskaper inom tulldeklaration. I din roll som Customs Clearance Specialist arbetar du med att hålla en hög kvalitet och effektivitet inom verksamhetsområdet Customs.Tjänsten är tillsvidare med 100 % sysselsättningsgrad med placering i trevliga lokaler i endera Jönköping eller Malmö.

Vad erbjuder vi dig?

Ta chansen att vara en del av vårt skickliga globala team.  I Gerlach har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • utfärda tulldeklarationer import/export och transit för våra kunders räkning

  • verka för hög kvalitet och effektivitet inom Customs

  • aktivt verka för att nå uppsatta kvalitetsmål

  • leverera utförda uppdrag till respektive myndighet i rätt tid

  • föreslå effektivitet- och resultatförbättrings åtgärder

  • hålla sig uppdaterad om löpande information

  • utföra uppdrag i enlighet med processbeskrivningar/instruktioner/rutiner

  • iaktta gällande restriktioner/regleringar ( myndighetskrav)

Vem är du?

Vi söker dig som är kundinriktad och noggrann. Du har en god kommunikationsförmåga och är bra på att planera och organisera. Du är en lagspelare men som inte tvekar inför att ta egna beslut och initiativ.


Vi söker dig som har:

  • dokumenterad tullkompetens enligt tullverkets krav på kvalitetssäkrade företag, eller 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

  • gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning

  • god kunskaper i engelska både i tal och skrift

  • god systemanvändare med goda kunskaper inom Excel och Officepaketet

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej