Inaktiv platsannons

Varuhanterare/lagerarbetare för deltidsarbete på Lindex DC i Göteborg

Om tjänsten

Söker du efter ett deltidsjobb och lockas av att arbeta på ett välkänt och stort företag, tillsammans med härliga kollegor?

Visste du att Lindex huvudkontor finns i Göteborg och att vår distributionscentral ligger i Partille och består av cirka 100 varuhanterare? Hos oss är DC kärnan för att vi ska kunna ge våra butiker den allra bästa varuleveransen, oavsett om det är till någon av våra ca 490 butiker, eller till e-handeln. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet! I rollen som varuhanterare arbetar du antingen med att lossa kartonger, eller med varuplock . Arbetstiderna i tjänsten varierar. Exempel på arbetstider är: 06.00- 13.00 eller 16.00-22.00 måndag tom torsdag, 06.00-13.00 eller 16.00- 20.00 måndag tom fredag, 07.00- 16.00 söndagar.

Är det dig vi söker?

  • Tidigare arbetslivserfarenhet (behöver inte vara inom lager)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom lager och/eller e-handel, truckkort

För att trivas hos oss ser vi att du är en lösningsfokuserad och kommunikativ person som vill utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Du trivs i en föränderlig miljö och du tycker om att arbeta både självständigt och med andra. Din förmåga att vara noggrann och flexibel kommer att vara uppskattade egenskaper hos oss.

Publicerad den

21-01-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis