Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör Dalarna i Mora

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Entreprenadingenjör Dalarna

Peabs byggverksamhet i Dalarna behöver förstärka med ytterligare en entreprenadingenjör.

Vi verkar över hela Dalarna och har kontor i Borlänge och Mora.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör ansvarar du för förfrågningsunderlag, kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning.

Du upprättar anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschef och har en central roll i kalkylarbetet gällande planering, inköp och kontraktsadministration. Du är ett stöd till platschefer i tekniska och ekonomiska frågor i projektet.

Du kommer att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och gillar problemlösning. Du bör ha god teknisk kunskap med erfarenhet inom byggteknik. Du bör vara van att arbeta kundorienterat och vi ser gärna att du har erfarenhet av projekt- och projekteringsledning.

Vi ser  gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet inom bygg. Erfarenhet av kalkylarbete är en fördel. Du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av att arbeta i projektplaneringssystem och affärssystem. Tjänsten innebär många kundkontakter vilket ställer höga krav på ansvar, noggrannhet, förmåga att skapa långsiktiga kundkontakter, uthållighet samt tålamod. Engagemang, affärsmässighet och ödmjukhet är egenskaper som värderas högt.

Ansökan

Rekrytering och urval sker löpande så skicka in din ansöka idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Mora
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej