Inaktiv platsannons

Kalkylingenjör i Malmö

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Kalkylingenjör

För oss är du jätteviktig och vi ser fram emot att få utvecklas tillsammans med dig!

Vi har kommande successioner och behöver förstärka vår kalkylavdelning. Som kalkylingenjör hos oss kommer du att bli en del av Södra Sveriges starkaste byggorganisation. Du kommer att verka främst mot våra projekt vid Malmö och Lund alternativt Helsingborg. Rollen som kalkylingenjör ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Vår ambition att vara branschens bästa arbetsplats når vi tillsammans genom att utvecklas tillsammans och att ha roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

Som kalkylingenjör arbetar du självständigt med allt från budgetkalkyler på idéskisser till detaljerade kalkyler baserade på färdiga bygghandlingar. Du driver processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och kan ha flera projekt på gång samtidigt. Arbetet innebär att analysera, identifiera risker samt se möjligheter att hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på våra egna och kunders projekt. Arbetet bedrivs ofta i nära samarbete med inköpare, platschef och arbetschef.

Dina erfarenheter

Du måste ha några års erfarenhet inom byggbranschen där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef. Utefter ditt engagemang, din bakgrund och tidigare erfarenhet är du mycket delaktig i att utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kostnadsmedveten och har förmåga att fatta beslut. Du tycker om att arbeta självständigt med förmåga att driva ditt eget arbete framåt men har även lätt för att samarbete och är van att arbeta mot tydliga deadlines. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Malmö alternativt Helsingborg, enligt ök. vid anställning. 

Vi har krav på B-körkort. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

21-01-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis