Inaktiv platsannons

Business analyst/developer i Solna

Technology & Infrastructure är en koncernfunktion i PostNord Group och har som uppdrag att utveckla strategier, kravställa teknik och processer som skapar ökad harmonisering, effektivitet och produktivitet i koncernen.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Vill du bli vår Business analyst/developer inom RPA. I rollen arbetar du Nordiskt, över hela koncernen. Din passion är att driva arbetet inom processautomation och optimering. Du ansvarar för att identifiera, mappa och utveckla RPA, i nära dialog med verksamheten. Teamet du arbetar inom har uppdrag att ta fram ramverk och strategier som stödjer ländernas behov av harmonisering och utveckling för kundservice och kundmöte, självservice, AI och robotisering, samt driva projekt inom teknik och process. Placeringen är i Solna, PostNords huvudkontor. Tjänsten kan kräva resor i Norden.
 
Du har vad som krävs
Du tycker om att arbeta i gränslandet mellan teknik, verksamhet och kund. Är kommunikativ och strukturerad, drivs av utmaningar och leveranser. Du är analytisk och har förmåga att bryta ner information för att identifiera flödesoptimering. Du arbetar idag som Business analyst/developer eller som processutvecklare med dokumenterad kunskap om processmappning för RPA och med fördel i UIPath.  
Du har en högskoleutbildning, med inriktning mot teknik, med minst ett par års arbetslivserfarenhet. 
Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska och extra meriterande om du pratar flera nordiska språk.  
 
Vi levererar
Vårt arbete utmanar och inspirerar, du får stort ansvar och möjlighet att utvecklas i en koncern med starkt fokus på förändring. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Sommarjobb