Inaktiv platsannons

Marknadsförare med strategiskt och operativt ansvar i Stockholm

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vår vision är att ingen människa ska lämnas ensam i en katastrof. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respek­ten för varje människas värdighet.

Om tjänsten

Vi behöver dig som brinner för humanitet och medmänsklighet och vill utveckla Röda Korsets marknadsföring så att vi kan engagera fler och hjälpa mer. Vi söker helt enkelt dig som vill vara med och skapa en bättre värld.

Du kommer att jobba på en inspirerande arbetsplats i team med redaktörer, marknadsförare och strateger på vår marknadsenhet. Marknadsenheten har ett övergripande ansvar för Röda Korsets varumärke och arbetar bl a med kampanjer, marknadsföring, sociala medier och innehåll i egna kanaler och på webben.

 

Om tjänsten

Som marknadsförare på Röda Korset är du främst projekt- och produktionsledare med tyngdpunkt på operativt arbete, vilket inkluderar ett strategiskt tänk samt uppföljning och utvärdering av våra mål. Vissa projekt du leder kräver även kreativt kompetens. Denna tjänst ger du också marknadsföringsstöd till andra enheter på Röda Korset, vilket innebär att du både kan tänka strategiskt och agera operativt. Du kommer arbeta både med kollegor, våra byråer och med frilansare.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är en erfaren marknadsförare med bred erfarenhet av att leda olika typer av marknadsföringsprojekt. Vi vill att du ska kunna tänka strategiskt samt kunna mäta och analysera resultatet av den marknadsföring du arbetar med, så att vi kan lära och förbättra vårt arbete. Vi söker dig som vill tänka nytt och vara med och utvecklas med oss. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad med god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.

 

Vi vill att du har:

  • Relevant utbildning inom marknadsföring.
  • Flera års erfarenhet av projektledning inom marknadsföringsområdet.
  • Flera års erfarenhet av digital marknadsföring, inkl annonsering i sociala medier och SEO och SEM
  • Erfarenhet av marknadsanalys.
  • Erfarenhet av kreativt arbete i form av copy eller bild och form.
  • Erfarenhet av B2B och B2C marknadsföring.
  • Erfarenhet av marknadsföring inom engagemangs- eller insamlingsområdet.

 

Om tjänsten

Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år. Tjänsten är på heltid med placeringsort Stockholm.

För mer information om tjänsten, kontakta Malin Barnö, chef på Marknadsenheten. Du når henne enklast via mail malin.barno@redcross.se. 

Välkommen med din ansökan senast tisdagen den 27 juni.

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej