Inaktiv platsannons

Partneringledare till Hus Göteborg

Om tjänsten

Vill du bygga ett bättre samhälle tillsammans med våra kunder?

Vi på Hus Göteborg skapar mötesplatser som får både människor och företag att växa; Skolor, sjukhus, bostäder eller kontor. Det vi bygger idag kommer människor att leva och verka i hundratals år framöver. Tillsammans med våra kunder bygger vi samhällen somvi kan vara stolta över i framtiden. Ett av de bästa sätten att göra detta är i en partneringanda; en samverkansform där alla involverade parter i ett projekt verkar åt samma mål med gemensam projektorganisation och ekonomi.

Vi på på Skanska Hus Göteborg vinner ständigt nya projekt i Göteborg med omnejd och ser fram emot att verkställa dem och därmed göra skillnad i framtiden. I samband med detta vill vi stärka oss med ytterligare en duktig partneringledare som aktivt ska driva partneringsformen och marknadsarbetet framåt.
För rätt person erbjuder vi spännande utvecklingsmöjligheter i kombination med intressanta projekt i nära samarbete med ett härligt gäng engagerade och kompetenta medarbetare!

En kund- och marknadsfokuserad partneringledare

Grunden till vårt arbete inom partnering byggs av och vårt löfte ”Vi bygger ett bättre samhälle”. Som partneringledare kommer du att arbeta operativt, med både interna och externa kunder i våra partneringprojekt och verka för att skapa långsiktiga kundrelationer. En annan stor del av dina arbetsuppgifter kommer vara att driva regionens marknadsarbete.

I projekten ansvarar du för att skapa ett bra samarbetsklimat mellan alla olika medlemmar genom att leda workshops, seminarier och att stötta projekten i olika samverkansaktiviteter. Som partneringledare får du också möjligheten att utveckla Skanskas partneringerbjudande på både regional och nationell nivå.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Ansvara för att stärka partneringarbetet i våra projekt och få olika parter att arbeta mot gemensamt uppsatta mål
• Bearbeta och vårda våra upparbetade kundrelationer, samt skapa och förmedla förståelse för kundernas utmaningar
• Ansvara för planering, processledning och dokumentation vid t ex startseminarier, workshops och partneringöverenskommelser
• Utbilda och informera kollegor om partneringarbetet
• Hålla ihop regionens marknadsarbete och vara delaktig i deras affärsplanearbete och anbudsförfarande


En trygg ledare som skapar förtroende och engagemang

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av projektledning/processledningoch/eller kund- och marknadsarbete. Vidare har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenheter av partnering i byggbranschen. Det är meriterande om du har god förståelse för byggprocessens alla skeden, samt erfarenhet från att arbeta aktivt och målinriktat med gruppdynamik och kundkontakter.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du gillar att arbeta med människor och är en trygg ledare som har lätt för att skapa förtroende med ett inkluderande arbetsklimat. Som person är du även en nyfiken problemlösare och arbetar utifrån ett långsiktigt perspektiv. Eftersom vi är stolta över att ha ett långtgående samarbete med många av våra kunder förväntar vi oss att du bidrar till detta med ditt smittande engagemang, ditt driv och kundfokuserade arbetssätt. Med din goda förmåga att ha kunden i centrum är du även duktig på att skapa kontakter och nätverk externt såväl som internt i ditt arbete. Utöver detta är du en god representant för Skanska och delar våra värderingar.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning.


Ansök idag – vi rekryterar löpande!

Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post.

Ansök idag eller senast 2017-07-01

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Annica Alsér, Partneringledare på 010-448 19 86.

Välkommen till Skanska!


Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)