Inaktiv platsannons

Butikschef Sneakers Point i Norrköping

Om tjänsten

Älskar du att snacka om sneakers? Hos oss på Sneakers Point jobbar de som oavsett väder, lever för att världen ska se bättre ut, med start från fötterna. Vi brinner för försäljning, mode och service. Vi är ett svenskt koncept för alla som vill ha eller skapa sig passion för sneakers och sportsfashion.

Let’s talk sneakers!

Efter succéöppningar av butiker i Norrköping, Malmö och på nätet så fortsätter etableringen. Brinner du för sneakerskulturen och vara med och vill vara med och starta vårt nya butiksteam i Stockholm? Då är du kanske vår nya Butikschef!

Vem är du?
Som Butikschef är ditt uppdrag att se till att alla kunder får den bästa kundupplevelsen man kan tänka sig när de kommer in i butiken. Genom att se till att ditt team har världens roligaste jobb så når ni tillsammans resultat! Du kommer arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team och blir givetvis en viktig förebild. Du brinner för sneakers, älskar att träffa kunder i butik och gillar att inspirera via sociala medier. Du vet vad det innebär att sätta kunden i fokus och att driva en butik mot tuffa försäljningsmål, det är ditt ansvar att se till att butiken når uppsatta mål. När du fungerar som bäst, drar du med dig hela butiksteamet med din grymma energi, servicekänsla och laganda.

Vad ska jag ha med mig om jag vill söka jobbet?
Vi tänker att det är bra att du vill vara med på en resa där det viktigaste är din inställning till försäljning och känsla för ledarskap. Du har ett par års erfarenhet från att ha haft ansvar i butik för personal och budget tidigare. Vi tror att du som ledare vill vara tydlig, samtidigt som du sprider positiv energi och inspirerar till en bra kundupplevelse. Vi ser att du är en person som växer med utmaningar och som har modet att testa nya idéer och arbetssätt. Du är strukturerad, kan sätta tydliga mål, skapa förutsättningarna för att nå dem men även stöttar andra människor när de vill nå målen. Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden. Givetvis har du en brinnande passion för sneakers!

Placering
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde i augusti. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida:  

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-29. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Let’s talk Sneakers!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)