Inaktiv platsannons

Butikssäljare Sneakers Point i Norrköping

Om tjänsten

Älskar du att snacka om sneakers? Hos oss på Sneakers Point jobbar de som oavsett väder, lever för att världen ska se bättre ut, med start från fötterna. Vi brinner för försäljning, mode och service. Vi är ett svenskt koncept för alla som vill ha eller skapa sig passion för sneakers och sportsfashion.

Let’s talk sneakers!

Efter succéöppningar av butiker i Norrköping, Malmö och på nätet så fortsätter etableringen. Brinner du för sneakerskulturen och vara med och vill vara med och starta upp vår nya butik i Stockholm? Sök då tjänsten som butikssäljare hos oss! 

Din roll
Som Butikssäljare på Sneakers Point ger du våra kunder en grym köpupplevelse i butiken. Din viktigaste uppgift är att finnas till för kunden genom att lyssna, uppfylla behov, dela med dig av kunskap, inspirera och sälja. I tjänsten ingår kassaarbete, att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Din profil
Du har en stor passion för sneakers, älskar att träffa kunder i butik och bidrar med din energi och laganda till hela butiksteamet. Entusiasmen smittar av sig på kunderna och det märks på resultatet. Du har en gymnasieutbildning, erfarenhet från försäljning i butik och en känsla och intresse för skor/sneakers. Du tycker om att jobba med försäljning och trivs i strålkastarljuset.

Placeringsort
Stockholm

Varaktighet/arbetstid
Vi kommer tillsätta tjänster på 12-75% med tillträde i augusti. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida:

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2018-06-29. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Let’s talk sneakers!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)