Inaktiv platsannons

Kundrådgivare med Swedsec i Stockholm

Om tjänsten

Om jobbet

Kundcenter ansvarar för att erbjuda Swedbanks befintliga och nya kunder den bästa lösningen utifrån kundens behov. Vi har som mål att kombinera tillgänglighet och individuell rådgivning inom placeringar, försäkringar och finansiering.
Hos oss på Kundcenter jobbar man i ett team där man uppmuntrar varandra för att nå gemensamma mål - alltid med kundens bästa i fokus.
Då alla kundmöten är via distans är en förtroendegivande kommunikation A och O. Som Kundrådgivare på Kundcenter ansvarar du inte för en specifik kundbas utan ger service och genomför affärer med de kunder som kontaktar oss. Du förväntas med en god affärsmässighet och proaktivitet bidra till goda resultat och hög lönsamhet.
Tjänsten är tillsvidareanställning och heltid.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

För att trivas hos oss på Kundcenter gillar du att utvecklas i en föränderlig bankaffär. En god förmåga att snabbt kunna läsa av kundens behov och hitta rätt lösningar är en självklarhet. Du är förändringsbenägen och gillar utmaningar. Vi förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

För denna roll vill vi att du har Swedsec-licens. Erfarenhet från finansieringslösningar och försäkringsrådgivning är meriterande.

Du kanske tidigare har jobbat som
  • Rådgivare inom försäkringsbranschen
  • Senior Placeringsrådgivare
  • Senior Bolånerådgivare

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med flexibla arbetstider. Du får många kollegor och ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass där vi strävar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Du får ett synligt och nära ledarskap där vi vill vara ett bra stöd för dig och vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)