Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör i Malmö

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan.

Som entreprenadingenjör arbetar du med kalkylering, anbudsförslag samt administrativ- och ekonomisk uppföljning. Du kommer även upprätta anbudskalkyler/budget tillsammans med arbetschef och platschefer. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktsadministration.

Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med minst två års erfarenhet från kalkylarbete i anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en bygg- eller anläggningsrelaterad utbildning.

Vi söker dig drivna, nyfikna och teknikintresserade person som vill vara en del av ett spännande bolag och ett gott gäng, med många tekniskt komplicerade projekt.

Som person är du självgående, strukturerad och duktig på relationer. Vidare är du affärsmässig, öppen, prestigelös och verkar alltid för företagets bästa.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej