Inaktiv platsannons

Depåchef Rental i Jönköping

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Om tjänsten

Depåchef Rental

Nu söker vi en ny depåchef till Lambertsson rental i Jönköping!

Om rollen

Rollen som depåchef innefattar personal- samt budget- och resultatansvar för uthyrningsverksamheten. Som depåchef är du ansvarig för planering av det dagliga arbetet på depån, men du arbetar även för att utveckla den lokala verksamheten på sikt. I rollen ingår mycket kundkontakt, du arbetar med kontinuerlig bevakning och bearbetning av den lokala marknaden för att stärka Lambertssons varumärke och skapa goda kundrelationer.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från uthyrningsbranschen. Erfarenhet från byggbranschen eller närliggande branscher och kunskap om byggmaskiner är starkt meriterande. Du har även  erfarenhet av att leda personal. B-körkort är ett krav. Har du redan idag ett lokalt nätverk inom branschen är detta ett stort plus.

Som person är du målinriktad. Du drivs av att göra affärer, leverera höga resultat och skapa nöjda kunder. Det är viktigt att du har god ekonomisk förståelse då uppföljning av resultat och nyckeltal ingår som en del i ditt arbete. Som ledare har du förmågan att skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Du trivs med att utveckla både affärer och människor!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet till utveckling inom en expansiv koncern. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej