Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig, bred roll i prestigelöst bolag! i Göteborg

Om tjänsten

Vad innebär rollen?
Till en av våra kunder, ett bolag med en omsättning om cirka 65 miljoner SEK, söker vi dig som trivs i en bred roll i ett familjärt och prestigelöst bolag.   

Som ekonomiansvarig ges du möjlighet att självständigt arbeta med skatt, moms, bokslut, löpande redovisning, betalningspåminnelser, bankgarantier och övrig ekonomisk administration. Du leder även frågor inom andra områden som exempelvis kvalitetssystem och arbetsmiljöfrågor. Med andra ord är du involverad i företagets alla administrativa processer och kan påverka hur företaget arbetar med dessa frågor. I det team du leder finns personer som arbetar operativt med dessa delar. I din roll har du tät dialog med VD, revisorer och är del av ledningsgruppen.  

Arbetsplatsen är belägen i Göteborg och arbetet sker på heltid. Starten är så snart som möjligt. Om du som rätt person kan arbeta en kortare tid under juli för överlämning är det positivt.  

Du kommer att fungera som SJR-konsult och uppdraget sträcker sig under cirka sex månader med avsikt att uppdraget fortsätter i anställning hos företaget. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som genom din fleråriga erfarenhet av helheten inom redovisningen är trygg inom redovisning och bokslut. Du trivs i ett mindre bolag och arbetar gärna bredare än med enbart redovisning och är därmed delaktig i flera andra processer. Möjligen har du även tidigare haft någon form av teamledarroll. Du har god vana av Excel och några andra system. 

Som person är du kommunikativ, har förmåga att leda ett mindre team och är prestigelös. I övrigt är du noggrann i ditt arbete, tycker om att arbeta tätt med ett företags ledning och har egna åsikter och synpunkter som du gärna delar med dig av.  

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb