Inaktiv platsannons

BoKlok söker driven Chef till operativa teamet i Sverige i Stockholm

BoKlok söker driven Chef till operativa teamet i...   BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt...

Om tjänsten

BoKlok söker driven Chef till operativa teamet i Sverige
 
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.
 
Vill du vara med och driva vårt nya operativa team i Sverige med fokus på produktion? Tycker du att det är roligt att jobba med engagerade och kompetenta kollegor över hela landet och vara spindeln i nätet när det kommer till att jobba mot gemensamma mål?
 
Om svaret är JA ska du läsa vidare!
 
Vad är det operativa teamet?
 
Det operativa teamet är en ny satsning inom BoKlok för att säkerställa att på bästa sätt få till en tids- och kostnadseffektiv produktion. Teamet kommer att bestå av ca femton personer och inkludera företrädare från olika delar av BoKloks organisation. Sju av dessa kollegor kommer att rapportera direkt till dig. I teamet ingår funktionerna bl.a. projekteringsledning, stödfunktioner till projektledning, KMA-support, centrala inköp, produktion och efterservice.
 
Placeringsort för rollen är antingen i Stockholm eller Malmö.
 
Dina arbetsuppgifter
 
Ditt och teamets uppdrag är att styra att projekt är klara för produktion på utsatt tid. Ni kommer även att se till att produktion framdrivs effektivt enligt plan samt utveckla och säkra tillämpning av våra arbetssätt.
 
Något som kommer att vara centralt i rollen är att sammanlänka produktionen och de olika stödenheterna inom BoKlok. Teamet är geografisk utspritt i våra nio marknadsområden inom Sverige.
 
I rollen kommer du att rapportera till chefen för Projekt.
 
Vem söker vi?
 
Du har flera års erfarenhet av byggproduktion och tycker om att jobba med samordning i hela byggverksamheten. Då personalledning ingår i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av att jobba i en position med personalansvar.
 
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samordna enheterna på ett strukturerat och effektivt sätt.
 
Vad BoKlok erbjuder
 
BoKlok erbjuder en trivsam och flexibel arbetsplats med branschens nöjdaste kunder. Ett prestigelöst och engagerat team som dagligen arbetar för att hålla hög kvalité till våra kunder. Nära till skratt samt en vilja att alltid göra sitt bästa!
 
Vi på BoKlok ser oss själva som prestigelösa, strukturerade och drivna. Vi har en öppen och rak dialog och tror att kommunikation är nyckeln till ett gott samarbete. 
 
Är detta du eller någon du har i ditt nätverk? Tveka inte att söka redan idag.
 
Varmt välkommen till oss på BoKlok!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)